2777
2789
عنوان

بازم خیانت

248 بازدید | 28 پست

دوستان من ی فامیل درجه یک دارم ک متاهله با ی سر وضعی میره بیرون ک من دختر جونم اونجور نمیگردم(از پشت موهاش بیرون شلوار میپوشه قشنگ ی وجب از پاهاش بیرون مانتو میبپوشه به زور به ران پاهاش میرسه) ایناش به کنار مهم نیست اصلا 

ولی از وقتی ازدواج کرده داره خیانت میکنه با پسرای مختلف بخاطر پول با اینکه شوهرش هیچی براش کم نذاشته این حرفا به گوش خواستگارم رسیده ک باهاش در ارتباطم همش بهم میگه مث اینا نگرد مث این نباشو فلان تازه ی مدتم به مامان من پیشنهاد میداد بیا با فلانی باش 

چند سال پیش شوهرشم بهش خیانت کرد با ابجیاشو داداشش ریختن سرش اول تا میخورد زدنش بعد به غلط کردن انداختنش پسره هم یتیمه 

اینارو گفتم ک بدونید خیانت زنو مرد نداره 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب اونا کار ندارم ولی این خاستگارت بعدا باهم به مشکل میخورید بیخیالش شو

یعنی چی مث اونا نگرد... یکم بیشتر فکر کن

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️
ي زن هرزه افتاده تو زندگي من ول كن نيست با اينكه ميدونه باردارم

الهی بمیرم خدا نجاتت بده گلم 

ب اونا کار ندارم ولی این خاستگارت بعدا باهم به مشکل میخورید بیخیالش شو یعنی چی مث اونا نگرد... یکم ...

نمیدونم همه چیزش عالیه اما این حرفاش دیونم میکنه 

الهی خدا لعنتش کنه انشالله روزو شبش سیاه بشه واقعا چقد دلا سنگ شده

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️

اکثر زنایی ک میرن با مردای متاهل خودشون میدونن طرف زن داره بچه داره ولی بازم ب کثافت بازیاشون ادامه میدن

خدا خودش جوابشونو میده

مشخصه شکاکه بعدا بخاطر اونا کلی بهت گیر میده

فکراتو بکن تصمیم اشتباه نگیری

موفق باشی❤️

گلم نگران زندگیتونه مگه بده ؟! 

اتفاقاً خوب حرفی رو هم زده

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍
مشخصه شکاکه بعدا بخاطر اونا کلی بهت گیر میده فکراتو بکن تصمیم اشتباه نگیری موفق باشی❤️

چشم گلم مرسی فداتشم 

مشخصه شکاکه بعدا بخاطر اونا کلی بهت گیر میده فکراتو بکن تصمیم اشتباه نگیری موفق باشی❤️

دوست عزیز ،شکاک نیست اینی که گفت یعنی از این افراد خوشش نمیاد و اسی هم هر چه کمتر با این افراد باشه به نفع خودشه 💚

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍

بهتره سعی کنیم به همدیگه پیشنهادات خوب بدیم 🤍