2821
2789
عنوان

یک هدیه

506 بازدید | 9 پست
سلام دوستان برای تولد دختر داداشم میخوام یک هدیه خوب وابرومند بگیرم ولی به خاطر مشکلات مالیمون نمیتونم زیاد هزینه کنم تا100 تومان فقط شایدم کمتر زنداداشم برای سیسمونی همچیز خریده هیچیم کم نداره حالا من چکارکنم توروخدا کمکم کنید بگید چه بخرم کمککککککک
بعضی ها خیلی فقیرند..تنها دارایی شان پول است...
یک پلاک بسیار کوچولوی طلا می تونی بگیری که اسمش را هم حک کنند البته بسیار کوچولو و ظریف میشه.

یا اینکه کارت هدیه بگیری و همراه با یک دسته گل تقدیمشان کنی

یا کار را راحت کنی و صد تومان را نقدا تقدیم کن.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اگه بودم پول را میدادم یا کارت هدیه ...بچه تازه متولد شده همه چی داره ....پولش را براش چیزی میخرن که لازم خودشون و زندگیشونه...اونم با این تفاوت سلیقه ها ...الان بنظر من البته بهترین هدیه پول من به خواهرمم که تازه زایمان کرده پول هدیه دادم ....ازش پرسیدم خوش هم اینجوری راحت تر بود ...هدیه هاشو گذاشت روهم براش طلای خوب و سنگین خرید ...کم و کسرشم خودش داده بود...پسند خودش بود ...
به عروس کوچولوی منم رای بدید :: http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015022608422260830
2824
2823
2791
2779
2792