2777
2789
عنوان

دلم دوست میخواد 🥺

73 بازدید | 2 پست

ازون دوستا که بریم خونه هم و کلی حرف بزنیم و غیبت کنیم و از ته دل بخندیم 🥺 ازونا که همه جیک و پوک زندگیتو میدونه و پایه سفر و تفریحه😔 

هیچ وقت همچین دوستی نداشتم 😔

با یکی آشنا شدم ، خانم خوبیه ، خوش برخورده ولی راستش از نظر تیپ و کلاس به هم نمیخوریم 

نمیدونم شاید من دارم سخت میگیرم ، ولی دیروز قرار گذاشتیم بریم پاساژ ، با شلوار گشاد ریون و یه مانتو کوتاه چروک و دمپایی اومد 😒 صندل خوشگل نه ها، یا مانتو شیک کوتاه ، مانتو کوتاه پر از چروک ، پسرشم یه رکابی کوچیک پوشیده بود که پشتش یه سوراخ گنده پاره شده بود 😑( اصلا فقیر و بی پول نیستن)  

نمیدونم شما بهم بگین شاید اشتباه. میکنم ؟؟؟ ولی برام مهمه در کنار آدمی راه برم که حداقل پرستیژ داشته باشه ، البته ناگفته نمونه استاد دانشگاهه 🫤

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

خب از نظر هر کسی معیار تیپ و کلاس فرق می‌کنه 

اگ این طوری سخت بگیری نمیتونی دوستی داشته باشی 

چون هییییچ کسی از هر نظر صد نیس

میگویند ب عقایدم احترام بذار! میگویم تو حتی نمی‌دانی عقایدت چیست!مختلف الاضلاعی ک هر زاویه اش ب چندسو است!___آفتاب پرستی ک در شب ماه را میپرستد___ حاصل عشق مترسک ب کلاغ مرگ یک مزرعه است...  
خب از نظر هر کسی معیار تیپ و کلاس فرق می‌کنه  اگ این طوری سخت بگیری نمیتونی دوستی داشته باشی&n ...

دقیقا درست میگی 

میخوام برای خودم حفظش کنم ولی همش میگم کاش اون موقع که مدرسه میرفتم دوستامو برای خودم نگه میداشتم 😔

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.