2777
2789
عنوان

کرم پودر

123 بازدید | 3 پست
دوستان من پوستم سفیده و در عین حال خشک هر کرم پودری میزنم احساس میکنم برنزه میشم که خیلی بهم نمیاد .میخوام یه کرم پودر بگیرم ک هم رنگش خوب باشه وهم پوشش خوبی داشته باشه وهم پوستمو سرحال بیاره
اورئال
خداوند روز اول آفتاب را آفرید. روز دوم دریا. روز سوم صدا را. روز چهارم رنگ ها. روز پنجم حیوانات. روز ششم انسان را و روز هفتم خداوند اندیشید دیگر چه چیزی را نیافریده است؟؟؟ پس تو را برای من آفرید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پوشانندگی اولین فاکتوری است که موقع انتخاب و خرید کرم پودر انتظار می‌رود. معمولا برای آرایش پوست‌های یکدست و بی‌نقص، کرم پودرهای ساده که کاور معمولی دارند، جوابگو هستند.

با این حال همه پوست‌ها صاف نیستند. برای میکاپ پوست‌هایی که جای جوش و قرمزی دارند و یا لک‌های پوستی، نیاز به محصولی با پوشانندگی بالاتر است. در ادامه نگاهی به بهترین برندهای کرم پودر به لحاظ پوشانندگی خواهیم داشت.
https://elanza.com/mag/good-powder-cream/