2821
2789
عنوان

دوستان کمک

235 بازدید | 11 پست

سلام وقت بخیر

عزیزان من مواد ماکارانی رو از قبل البته تقریبا یک هفته پیش گذاشته بودم تو یخچال 

ب نظرتون سالمه؟ 

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تو یخچال امکان خراب شدنش زیاده ولی اگه فریزر بود نه. حالا بذار گرم بشه  بعد بو کن متوجه میشی

ولی بو نمیده 

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
🤭🤭🤭 اره عزیزم سالمه به پیجم سر بزن Rkonline_shop

ممنونم گلم حتما 

اگه بو نمیده که فکر نکنم خراب باشه

ممنونم گلم

سلام عزیزم یه سوال داشتم حالا دوست داشتی تو خصوصی دوست نداشتی همینجا بگو تابپرسم مرسی .لطف میکنی جوا ...

سلام گلم 

جانم

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز