2777
2789
عنوان

گل خواستگاری🤐

275 بازدید | 11 پست

من باید از پسره بگیرم دفعه قبل اومد بهم بده من میخکوب شده بودم خالم دویید جلوم گرفت پسره مات نگام میکرد بگم بهم خوردا 

چطوره من باید ازش بگیرم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوش بیلد جلو تقدیمت کنه 

نه که عین ماست وایسه تو بری ازش بگیری 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
خوش بیلد جلو تقدیمت کنه  نه که عین ماست وایسه تو بری ازش بگیری

بار اولم بود چه کنم قیافه پسره خوب بود لهنتی حالیم نشد چه کردم اومد خم شد گلو بده من دست به سینه بودم آخرم خودم گفتم پسره رو نمیخوام😂

بار اولم بود چه کنم قیافه پسره خوب بود لهنتی حالیم نشد چه کردم اومد خم شد گلو بده من دست به سینه بود ...

ای بابا ببخشید پس تو عین ماست وایساده بودی که خواهر

چرا ردش کردی پس شاید دوباره اومد اینبار  گل رو بگیر 😂

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
ای بابا ببخشید پس تو عین ماست وایساده بودی که خواهر چرا ردش کردی پس شاید دوباره اومد اینبار  گ ...

مامانم میگفت چرا اومدی جلو 😂صدای زنگ اومد اولین نفر جلوی در بودم الان یادم میاد خجالت میکشم فقط پسره رو میدیدم بنده خدا از خجالت اب شد 😂😂میگفت باید تو اپارتمان مامانم باشیم منم گفتم خواهرات اونجان چون مادرشونه من نمیخوام اینم گفت نمیشه مادرم ازم خواستع مادرش خیلی پررو بود و رک نزدیک بود دعوای حسابی بشه دیگه رفتن

مامانم میگفت چرا اومدی جلو 😂صدای زنگ اومد اولین نفر جلوی در بودم الان یادم میاد خجالت میکشم فقط پسر ...

وای چه بد ولی نگو خواهرات هستن و پیش مامانت نمیام بگو دوست دارم از اول مستقل باشیم