2777
2789
عنوان

پسرعموم چشه؟؟😐

411 بازدید | 24 پست

منو پسرعموم ازبپگی باهم صمیمی بودیم تاهمین الان..خیلی صمیمی مث داداشم میمونه وهیچ حسیم بهش ندارم اونم همینطور...البته الان شک کردم ب حسش😐وقتی ۱۴سالمون بود چن باری بهم گفته بود دوسم داره ولی من حالم بدمیشد اینو ک میگف چون مث اینا داداشم اینو بهم بگه..بعد از اون دیگه خوب شد رل داشت برع خودشو مادوتا همو خیلی مسخره میکنیم کلا رو دنده کل انداختنیم..کسی ک عشق سابقم بود همش میگه بمیره اون😐میگع چرا توفکر اونی؟؟دیشب چت میکردیم من گفتم ب شوخی میخوام سفارش قاتل بدم..گف اره بگو بره اونو بکشه با دستای خودم خاکش کنم...باز عکس گیلاس میزاشت میگف بیا بزنیم ک امشب شب ماست😐الانم هرچی میگم بامحبت حرف میزنه...خیلی عجیبه..من چیکااار کنممم....میترسم واقعا یچیزی بگه...مث داداشم میمونه اینجوری حالم بدمیشه ازش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا پیام میدی بهش؟؟  منم پسر عموهام مثل عموهامن ولی در خد یه سلام و احوال پرسیم باهاشون اصلا ش ...

منم 🤣🤣🤣توی خیابون هم شاید همو ببینیم یه سلام بعد رفتن🙁

یادگار برای روزی که بیام بگم تموم شددد.... 
چرا پیام میدی بهش؟؟  منم پسر عموهام مثل عموهامن ولی در خد یه سلام و احوال پرسیم باهاشون اصلا ش ...

نسبت به بقیه منم همینجوریم ولی اینو چتامونو مامانمم میبینه پیش همه زنگ میزنیم به هم...حتی منو اون تو اتاق شب تنها بخوابیم خانوادم چیری نمیگن چون میدونن مث خواهر برادریم

مطمئنی خودت نمیخوای یه چی بگه؟؟ 

نه بقرآن..عین داداشمه..گهیچ وقت بهش فک نکردم...اگ میخواستمش ک سری اول قبول میکردم...ولی فکرشم ک میکتم حالم بد میشه‌..تو فک کن داداش واقعی خکدت اینو بهت بگه...اون مث داداشمه

نه بقرآن..عین داداشمه..گهیچ وقت بهش فک نکردم...اگ میخواستمش ک سری اول قبول میکردم...ولی فکرشم ک میکت ...

خوب چه اشکال داره به چشم یه همسر تاحالا بهش نگاه نکردی؟ روش فکر کن اگه از لحاظ مالی وقیافه خوبه