2777
2789
عنوان

چرا :)

110 بازدید | 8 پست

چرا پزشکان در نسخه‌های خود نمی نویسند:

در صورتِ نیاز در آغوش گرفتن...؟!(:♥️

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 

به شدت میخوام😩

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آغوش کی؟ :) 

شوهرم

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

مگه کجاس؟؟

هیچجا ...پیشمه

ولی بعد از بچه دیگه زیاد بهم توجه نداره

هیچجا ...پیشمه ولی بعد از بچه دیگه زیاد بهم توجه نداره

آخی عجیجم

من ۳ تا فرزند دارم من و شوهرم دوست داریم یه ساعت خلوت کنیم نمیزارن 😭😭😭😭

اللهم عجل لولیک الفرج( لطفا برا ظهور آقامون صاحب الزمان یه صلوات بفرستید)
آخی عجیجم من ۳ تا فرزند دارم من و شوهرم دوست داریم یه ساعت خلوت کنیم نمیزارن 😭😭😭😭

اره خیلی سخته من شدیدا افسرده شدم😔😔