2777
2789
عنوان

❌چنتا داستان ترسناک با ی عکس ❌

3482 بازدید | 88 پست

سلام دوستان افرادی ک باردارن و استرس و ترس براشون خوب نیست نخونن داستانارو 

چند سال پیش توی ی اتفاق من پام شکستو دوسال خونه نشین شدم توی اون دوسالی ک سرکار نمیرفتم دستم حسابی تنگ شده بودو بی پول بودم و تصمیم گرفتم برم پیش مادر بزرگم و توی یکی از خونه هاش زندگی کنم تا یکم پول جمع کنم خونه ی مادر بزرگم توی ی کوچه ی تنگو تاریکه پارت یک

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

اولا لطفا توهین نکین اینارو من از یوتوب اوردم براتون ک یکم سر گرم شین واقعیتشو یا دروغشو نمیدونم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زمانی ک به اونجا اسباب کشی کردم اتفاقات عجیبی برام افتاد روزای اول همش از گوشه ی چشمم میدیم ک ی نفر بهم زول زده اما وقتی نگاه میکردم هیچی نبود یا مثلا وقتی خواب بودم مادر بزرگمو میدیدم ک داره بیدارم میکنه و میگه بلندشو ظهر شده زمانی ک بیدار میشدم ساعت تقریبا دو یا سه من حتی حس میکردم مادر بزرگم بهم دست میزنه (خونه ی مادربزرگش چسبیده به خونش بوده و داخل ی خونه نبودن) ولی وقنی به پدر بزرگم فکر میکردم ک همونجایی ک من الان زندگی میکنک فوت کرده یکم وحشت میکنم و میگم حتما روح اون بوده ولی از جایی ک دارو هم بخاطر پام استفاده میکردم خواهر و مادر بزرگم و حتی خودمم فکر میکردم توهمات داروهاست اما پارت دوم

با دماغت لایک کن 

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...

هروقت یه تاپیک پربازدید میشه همش هم موضوع اون تاپیک میزنن

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

جن روزی اومد براش لابد؟

اشنای ما مستاجر بودن یه جا

اقای خونه متوجه شد جن داره خونه اما ب زنش نگف ک نترسه

یعنی کاملا مطمئن شد

جالبم اینجاس که روزایی . ک پول نداشت میرفت میدید توی جیبش پول گذاشته بود جنه

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️