2777
2789
عنوان

حجم کم خون قاعدگی

96 بازدید | 17 پست

خانما من دو سه ماهی حجم خون قاعدگیم خیلی کم شده در حالی که قبلا انقد زیاد بود مجبور میشدم دو تا پد استفاده کنم ولی الان خیلی کمه در حد لکه بینی

🫤

کسی تجربه ای داره ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخیرا قرص ضدبارداری نخوردی؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

دو ماه پریود نمیشدم قرص هورومونی داد گفت تنبلی خفیف داری ولی این ماه نخوردم 

اسم قرصت چیه؟ سیپروترون؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

چند بود ؟من خیلی خستگیم دارمشما علائمت چی بود

یادم نیس عددشو خیلی کم بود 

علایم خاصی نداشتم بیحالی و خابالودگی همیشه دارم کلنم زیاد جون ندارم نمیدونم بخاطر اونه یا ن

اینقد منو با یه کاربر دیگه اشتباه نگیرید  

شاید کم خونی 

اگه برات مقدور ازمایش ذخیره اهن بده و همینطوز ذخیره تخمک

نمیخوام بترسونمت اما من تو آزمایشگاه کار میکردم دختر خانمی اومده بود ک ۲۵ سالش اینا بود اما یایسه زودرس شده بود و دخیره تخمدانش کم بود

خدایا از شر شیطان ب تو پناه میار
یادم نیس عددشو خیلی کم بود  علایم خاصی نداشتم بیحالی و خابالودگی همیشه دارم کلنم زیاد جون ندار ...

من دو ساله اینجوری شدم انقد بی حالم به کارام نمیرسم کلافه شدم دیگه مخصوصا موقع پریودی