2777
2789

ینی تو این ۳ ماه پریود نشدی؟!!!!!

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از موعدت گذشته؟

نه پریود میشم ولی شکمم بزرگ شده🤦🏻‍♀️

من رابطه داشتم اورژانسی خوردم بعدش دیگ یادم میس پریود شدم یا نه

اون ماه لک بینی داشتم

ولی ماه های بعدشو پریود شدم

الان شکمم حس میکنم بزرگ شده 

بی بی برنم نشون میده؟

نه پریود میشم ولی شکمم بزرگ شده🤦🏻‍♀️ من رابطه داشتم اورژانسی خوردم بعدش دیگ یادم میس پریود شدم یا ...

اگه باشی بله نشون نیده

محصلین عزیز و مجردها و نوجوانان خواهشا نیان تاپیک من با تشکر😊.....سنگدل بیرحم هم نبودم اونقدر بدی دو رویی دیدم که شدم ....‌
یه بار ۳۲روز بعد رابطه دوتا مارک مختلف سر صبح زدم منفی بود ولی بازم استرس میکشم😔

پس نیستی

احتمالا نزدیک پریودته شکمت بزرگ شده

محصلین عزیز و مجردها و نوجوانان خواهشا نیان تاپیک من با تشکر😊.....سنگدل بیرحم هم نبودم اونقدر بدی دو رویی دیدم که شدم ....‌
پس نیستی احتمالا نزدیک پریودته شکمت بزرگ شده

نه پریودم دیروز تموم شده

من حتی ۳۵روز بعد رابطه سونوگرافی دادم ضخامت رحم ۶بود

و چیزی از بارداری دیده نشد

ب نظرت زود بود واسع سونو ک نشون نداد؟

نه پریودم دیروز تموم شده من حتی ۳۵روز بعد رابطه سونوگرافی دادم ضخامت رحم ۶بود و چیزی از بارداری دی ...

نه اگه بود حتما نشون میداد

شاید کم تحرکی کردی شکمت بزرگ شده 

نه اگه بود حتما نشون میداد شاید کم تحرکی کردی شکمت بزرگ شده 

۳۵روز بعد رابطه زود نبود عزیزم؟؟

شما تجربه بارداری داشتین؟

هیچ علایمی غیر بزرگ شدن شکمم ندارم

۳۵روز بعد رابطه زود نبود عزیزم؟؟ شما تجربه بارداری داشتین؟ هیچ علایمی غیر بزرگ شدن شکمم ندارم

من دوبار زایمان کردم 

۳۵ روز میشه ۵ هفته 

اگه هم باردار بودی الان ویار داشتی پریود نمیشدی 

من دوبار زایمان کردم  ۳۵ روز میشه ۵ هفته  اگه هم باردار بودی الان ویار داشتی پریود نمیشد ...

خیلی ممنونم عزیزم واقعا

کلی دارم استرس میکشم نمیدونم چمه🥲