خب گوشت گوسفندی چربی کم میخواد که پیاز رنده شده اب گرفته بریزی توش ورزش بدی یه بیست دقیقه بعد ادویه نمک و زردچوبه اینا بزنی با سبزی خشک مرزه اینا رو خوب ورز بده بعد سسشو درست کن سسشم که پیاز داغه که رب میزنی و نمک و آب بزار جوش بیاد بعد این گوشت رو که ورز دادی اندازه ی گردو وردار گردش کن وسطش تخم مرغ میتونی بزاری با آلو و گردو و زرشک میگن بعد خوب اینو گردش کن و بزار توی سسی که درست کردی اول کارم حرارتو زیاد نکن...متوسط باشه پخت نوش جان...1 ساعت 2 ساعت طول میکشه بپزه
کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
چطوری درست می کنی من اهوازیم اینجا کسی این غذا رو درست نمیکنه ولی ر ...
لپه از شب قبل خیس میکنم بعد میپزم و با گوشکوب له میکنم وقتی لپه له میکنی دیگه کوفته وا نمیره برنج پخته هم با گوشکوب له میکنم سبزی هم من خشک شده استفاده میکنم گوشت چرخ شده و لپه و برنج و ی تخم مرغ بهمراه چندقاشق سبزی و ی قاشق پیاز داغ مخلوط میکنم زردچوبه فلفل سیاه و نمک میزنم و خیلیییییییییی خوب ورز میدم تو قابلمه ی پیاز تفت میدم رب میزنم بهمراه فلفل زردچوبه بعد اب میریزم از مواد کوفته ب اندازه پرتقال برمیدارم میندازم تو سس میزان سس باید ب حدی باشه با کوفتهها لب ب لب باشه ی مقدار زرشک تو سسش میریزم فوقالعاده میشه ی قاشقم از سبزی میریزم تو سسش گوشت دوبرابر لپه باشه برنج تقریبا نصف لپه باشه حتی کمتر چون برنج زیاد باشه وا میره در قابلمه رو نباید بذاری باید با شعله ملایم بذاری خودش جوش بیاد و بپزه اگ خوب گوشت ورز بدی و لپه هم خوب له کنی وا نمیره