وای دارم زجر میکشم از تیرگی زیر بغلم و واژنم خیلیا میگن با لیرز درست میشه ولی واژن خجالت میکشم.پول ندارم فعلن برم تو باشگاهم از خجالت نمیتونم دستامو جلو بقیه بالا ببرم خیلی اعتماد ب نفسم کم شده حتا با شوهرمم تو تاریکی رابطه دارم نمیتونم جلو اون هم دستامو بلند کنم چشمش ب زیر بغلم میوفتع خیلی خجالت میکشم😔😔😔
دوست داشت با کل شهر بخوابه..... منم دیگه بیدارش نکردم! (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد) :( زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید! ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار خلافش اتفاق افتاد ، اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر که نشون میداد
بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴