2777
2789
عنوان

تبریک تولد

98 بازدید | 3 پست

قرار بود بریم شمال خودش گفت منم گفتم باشه مرخصی گرفتم دوشنبه هفته پیش بود دقیقه نود شوهرم گفت مامان و خواهرمم میان عصبی شدم ولی هیچی نگفتم رفتیم تو یه جا واسه ناهار مادرشوهرم گفت یه جا از این بین راه ها که در کثیفی بود بریم مثلاً می گفت ارزون ه چاپلوسی کنه منم گفتم بابا بریم داخل شهر اونجا با شوهرم بحثمون شد رسیدیم شمال شب شد گفتیم بریم ویلا اجاره کنیم مادر و خواهرش خودشونو کشتن که گرونه بمونیم تو ماشین فکر کن تو ماشین خوابیدیم پاهام مچاله شد دخترم اذیت شد شوهرمم بیرون خوابید می گفت لرزیدم سرد بود صبح شد کنار اون پارک یه سرویس بهداشتی بود کلیه ها من اذیتن زود رود میرم دستشویی رفتم اصلا افتضاح بود زود برگشتم گفتم تو رو خدا منو یه جا خوب ببر حالم بده پرش کردن داد زد که مگه من ساختم و همه میرن حرف مادرشو زد مادر و دختر ساکت بودن در ظاهر بحث کردیم و رفتم بیمارستان اون شهر سرویس بعد رفتیم خرید کلوچه کارت و پرت کرد روم که برو هر چی خواستی بخر اونا خریدن ولی من هیچی نخریدم چون اگه می خواست نیومد دیگه باهام رفتیم ساحل خواهرش از دور داشت فیلم می گرفت مادرش لایو و شوهرم استوری کلافه شدم گفتم این چه جور سفریه یهو مثل پلنگ حمله کرد بهم که برمی گردیم شهرمون و بعد رفتیم خونه اشناشون صبح بعدش گفتم میرم خرید گفت برو کارت داد رفتم خرید کردم اومدنی شوهرم خرید هامو جلو جمع ریخت زمین که اینا اضافه هست خریدی و پول ندارم و برمی گردیم و اینا شب بعدش اومد معذرت خواست قرار شد بریم سرعین صبحونه خوردیم سر صبحونه به خاطر دو تا تخم مرغ آبپز که هیچ کس نخورد سر من داد زد که می مونه خراب میشه سرم داد زد خلاصه ناراحت شدم در حالی که مادر و خواهرم نخوردن تو راه گفت اخم نکن و اینا ولی من ناراحت بودم داد زد برگشتیم شهرمون الان برام تبریک فرستاده و میگه گل بخرم گفتم نمی خواهم هرجا زیاد میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اومدم خونه خودم

آشتی کردی ؟؟ 

ببین قشنگ باهاش حرف بزن بگوو از همه رفتارهای مسافرتت ناراحتم جز به جز 

ازش قول بگیر دیگه از این رفتارها نداشته باشه 

بگوو وسایلم رو ریختی جلوی همه الان خیلی مردی؟؟