باردارم دوهفته آزمایش اچ پی وی دادم ج نیومده الان شوهرم با گردن کبود اومده میگه حساسیته چند ماه قبلم کنار گردن بود گفت وزنه زده جا وزنه اینبار جلو گردن بود الان باردارم یک پسر ۱۴ ساله دارم پدر مادرم فوت شدن هیچ کسی ندارم جفتم کامل سرراهی دهانه رحمه همش بستری میشم رابطه ممنوعه برام الان چیکار کنم از دیشب کارم گریه . مردن راحتره برام تا خیانت کم سختی نکشیدم شوهرم روبراه بشه شرایطش چیکار کنم 😭😭😭😭😭😭
عزیزم ببخشید اینو میگم خب رابطه نمیتونی داشته باشی جوری دیگه به همسرت برس
مگه حتما باید رابطه داخلی باشه
* خدایا خودت بساز،تو بسازی قشنگتره * خدایا بخاطر هدیه قشنگی که بهمون هدیه دادی،شکررررررت🥰،خدایا شکرررررت که فرزندمون سالمه🙏🏻🙏🏻،خدایا به همه منتظرا فرزندی سالم و صالح عطا کن،آمین
نمیدونم به خدا میتونه چند علت داشته باشه یا حساسیتی که میگه در اثر خارش کبود بشه یا اینکه متأسفانه داره بهت خیانت میکنه دیگه خب البته اگه رفتار هاش باهات عوض شده باشه میتونی بگی بهت خیانت میکنه
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️