2777
2789
عنوان

شوهرم با گردن کبود اومده میگه حساسیته

| مشاهده متن کامل بحث + 18880 بازدید | 174 پست
چون اون کسی که باهاشه  نمیدونه حتما متاهله

خودش ک میدونه 

میتونست مخفی کنه ن اینقدر 

تابلو فک نمیکنم خیانت باشه

کامنتامو لایک نکنین لطفا🚫🚫🚫 خدایا به خاطر هرچی که دادی،ندادی،میخوای بدی شکرت.🤗 ۲۳ سالمه^.^

عزیزم ببخشید اینو میگم خب رابطه نمیتونی داشته باشی جوری دیگه به همسرت برس

مگه حتما باید رابطه داخلی باشه 

* خدایا خودت بساز،تو بسازی قشنگتره * خدایا بخاطر هدیه قشنگی که بهمون هدیه دادی،شکررررررت🥰،خدایا شکرررررت که فرزندمون سالمه🙏🏻🙏🏻،خدایا به همه منتظرا فرزندی سالم و صالح عطا کن،آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی‌دونم به خدا می‌تونه چند علت داشته باشه یا حساسیتی که میگه در اثر خارش کبود بشه یا اینکه متأسفانه داره بهت خیانت می‌کنه دیگه خب البته اگه رفتار هاش باهات عوض شده باشه میتونی بگی بهت خیانت می‌کنه 

چرا ازمایش دادی؟! 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

آخه چرا از کسی که بهش مطمئن نیستید بچه دار میشید ..هر چی میکشیم از دست سادگی خودمونه ما خانما

نه مُردم از دوریت   نه زندگی کردم ....                                              آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ؛ اما دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم 💔

تازه بچت از آب و گل دراومده بود راحت بودی بارداری دوباره از این مردک چی بود دیگه

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
نخورین منوو  بچه رو بنداز  پسرت 14سالشه دو سه سال دیگه میتونی طلاق بگیری با پسرت بری مست ...

نخورید منو چیه خواهر من...این ته بی انصافیه راحت حکم قتل میدین 

همیشه گذشتن مقدمه رسیدن است!🌱💛 گذشتن از لذت های کوچک برای اهداف بزرگ...راستی رفیق بزرگی میفرماید جز آنکه دل به خدا سپرده رسم دوست داشتن نمی‌داند...🙃 راه خدا = عشق = آرامش
2790
2778
2791
2779
2792