2777
2789
عنوان

بیاین بخندیم 🤦‍♀️

158 بازدید | 13 پست

تقریبا ۷سال پیش یجایی ک قبلا مزاحمم شده بودن (ماشین یبارم موتور)منطقه بالاشهرمون .ی ماشینی پژو معمولی هی بوق زد نگاه کردم پر پسر لبریز .تند رفتم هی بوق زد جا نداشت منو سوار کنه 😂گفتم حتما میخاد چرت بهم بگن هی زفتم هی اومد دنبالم خانوم خانوم بلند میگفت 🤦‍♀️خیابون خلوت غروب گفتم چیه با خشم گفتم.گفت چته بابا فلان خیابون کجاست خیلی جدی گفت 

گفتم نمیدونم فرار کردم 😂😂😂😂اونم داشت غرغر می‌کرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جر 

دخترای ایرانی کلا تو اون فازن

میگویند ب عقایدم احترام بذار! میگویم تو حتی نمی‌دانی عقایدت چیست!مختلف الاضلاعی ک هر زاویه اش ب چندسو است!___آفتاب پرستی ک در شب ماه را میپرستد___ حاصل عشق مترسک ب کلاغ مرگ یک مزرعه است...  
پیراهن اسلش زده بودم پسر هستم ...دختره گفت چقد مانتو بهت میاد ..دوستام زدن زیر خنده ...الان به شوخی ...

جر😂😂😂

گر مسلمان،گر مسیحی،گر یهود؛آدمی باشید مذهب هرچه بود...                                                                                                                                       

الان گفتن چقد این دختره تباه بوده.  

تو دوران مدرسه یه ماشینه بود میومد دور میزد تو مدرسه مون و میرفت سه چهار تا پسر بودن گفتیم دفه دیگه اومد در مدرسه رو از روش ببندیم اومدن وسط حیاط رسیدن درو بستیم مدیرمونم وایستاده بود جلو در اینقد التماس کردن که راهشون دادیم خنده دار نبود همین یکس الان یادم اومد

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 
چ فازی خب مث خفن ها بودن ماشین پر پسر هی بوق بعدم برن از ی آقا بپرسن نکه دنبالم بیان ترسیده بودم خب& ...

میدونم بابا😂

میگویند ب عقایدم احترام بذار! میگویم تو حتی نمی‌دانی عقایدت چیست!مختلف الاضلاعی ک هر زاویه اش ب چندسو است!___آفتاب پرستی ک در شب ماه را میپرستد___ حاصل عشق مترسک ب کلاغ مرگ یک مزرعه است...  
الان گفتن چقد این دختره تباه بوده.   تو دوران مدرسه یه ماشینه بود میومد دور میزد تو م ...

افرین 

ماهم یبار با دوستام نقشه کشید طناب والیبال پسرا پاره کنیم سرکوچه مدرسمون بسته بودن باری میکردن دقیقا زمان تعطیلی مدرسمون 

خواهربزرگم نذاشت 

افرین  ماهم یبار با دوستام نقشه کشید طناب والیبال پسرا پاره کنیم سرکوچه مدرسمون بسته بودن باری ...

اینقد از این بلاها سر پسرا دادم 

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا