2777
2789

دخترم ۳ سالشه.همش  دعواش میکنم با کوچکترین چیزی سریع بهم میریزم و عصبی میشم .دوقلو ۹ ماهه هم دارم. مسافرت رفتم ولی هی چیزی پیش می‌ومد باز بهم می‌ریختم 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی دکتر میشناسم که هیپنوتیزم درمانی انجام میده

یهو آدم از این رو به اون رو میشه

میخوای ی امتحان کن

خوده من میگرنم خوب شد

تلفنی میتونی باش حرف بزنی و تلفنی برات انجام میده

در صورت رضایت هم پول میگیره

افسردگی یعنی توخود موندن

گاهی ادم ها دوست دارن

چون اعتماد به نفس میادپایین

واین در راستای افسردگی هست

و چون نمی تونن بیاین از اون حصار بیرون

این میشه که افسرده میشن

خودم تجربه شو دارم

وتوش هستم

برو مساوره

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

وای منم عیییین توام به هیچکسم نمیتونم بگم ببرید درمونم کنید حالم خیلی خرابه حوصله هیچکاری ندارم همش بیحالم حوصله خونه تمیز کردن آشپزی ندارم همرو بزور انجام میدم

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍
ی دکتر میشناسم که هیپنوتیزم درمانی انجام میده یهو آدم از این رو به اون رو میشه میخوای ی امتحان کن ...

مطبش کجاس؟

زیبایی‌های جهان به‌پیچ وتاب‌ فر موهایِ خرمایي‌اش ولاکِ زردش خلاصه‌میشود ! 💛🐣

عزیزم دائم سر دخترت داد بزنی یاد میگیره یکم بزرگتر شد با داد و پرخاش باهات حرف میزنه ،خیلیا رو دیدم اینطور شدن دمنوشای ارامبخش بخور اگه واسه شیردهی مشکلی نداره میتونی از خود عطاری هم بپرسی بهت میگه خیلی ارومتر میشه اعصابت خودم تست کردم 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

وای منم عیییین توام به هیچکسم نمیتونم بگم ببرید درمونم کنید حالم خیلی خرابه حوصله هیچکاری ندارم همش ...

علایم افسردگی داری

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

بچه ها گناهی ندارن که ما بزرگترا عصاب نداریم ..لطفا دعواش نکن مادر مهربانی باش واسش...زندگی سخته ولی اجازه نده دنیای کودکی بچه ها پراز استرس های روزمره ما بشه...این طفلیا نعمتای بزرگی هستن که خدا هدیه میده به بنده هاش.قدرشو بدون مامان خوب😗🌹

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...

عزیزم حتما به خودت از نظر تغدیه برس 

ویتامینهای بدنت رو تامین کن 

یه تایم توی روز هم تمرین ذهن آگاهی کن(سرچ کن در موردش)

یا با خودت قرار بذار روزی دو وعده بشینی و بیست تا نفس عمیق(تنفس شکمی ) بکشی و توی اون پنج شیش دقیقه به هیچی فکر نکنی 

در دراز مدت ارامشت بیشتر میشه در کنارش پیش یه مشاور یا روانپزشک میتونی بری...من خودم پیش مشاور رفتم بهم گفت اشکالی نداره یه دوره حتی. دارو ضد اضطراب مصرف کنی (چون حالات مضطربی دارم... خودمم متوجهشم...قدیما اصلا اینجوری نبود م) ...منم میخوام برم پیش روانپزشک 

دخترخانومای مجرد...شما رو به هر کی قبول دارین قسم  زیر 22 سال ازدواج نکنین  .... منظورم این نیس که اونایی که زیر 22 ازدواج کردن بدبختند...من خودم 18 سالم بود و سال اول دانشگاه بودم که ازدواج کردم و خیلی هم خدا رو شاکرم و   ولی زیر 22 ریسک داره....چون تو به عنوان یه زن تا 22 سالگی نود درصد افکارت و عقایدت ثبات پیدا میکنه و خیلی از تفریح ها و شیطنت های دخترونه مال زیر22 هست و از طرفی یه زن هرچی کوچیکتر باشه آسیبپذیر تره و بیشتر میتونه مورد ظلم واقع بشه ولی بالای 22 سال بالاخره یه رشته دانشگاهی خوندی و در صورت نیاز احتمال شاغل شدنت بیشتره و اگه خدایی نکرده ازدواجت اشتباه باشه میتونی شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی  و کمتر به حمایت خانوادت نیاز داری یا حداقل کمتر از یه دختر 17 ساله اسیب ببینی.... تو رو خدا اگه مجبور نشدین زود ازدواج نکنین ...منم 18 سالم بود فک میکردم هرچی زودتر ازدواج کنی بهتره الان که 2۶سالم شده و ادمای اطرافمو میبینم بین اونایی که ازدواجشون اشتباه بوده اون دسته که زود ازدواج کردن بیشتر ضربه خوردن...احتیاط شرط عقله...به خصوص توی این زمونه که از هر ده تا مرد یکی دوتاشون واقعا مرد زندگی اند...زندگی تون رو بر اساس استثنا ها قرار ندین که مثلا فلانی خوشبخته
افسردگی یعنی توخود موندن گاهی ادم ها دوست دارن چون اعتماد به نفس میادپایین واین در راستای افسردگی ...

اره اعتماد به نفسم اومده خیلی پایین .مقصر همسرم بود بعد زایمان هی ایراد های الکی می‌گرفت منم وسواس فکری گرفتم 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.