2789
عنوان

پراید یا ۲۰۶

266 بازدید | 12 پست

بچها من یکم پول دستم اومد و میتونم باهاش یا ی پراید ۸۵,,بگیرم یا یکم دیگ روش پول بزارم ۲۰۶.مدل ۸۴بخرم.

موندم این وسط ☹️ و اینم بگم بخاطر کارم شدیداً ب ماشین نیاز دارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پراید مدل بالاتر بخر بهتر از 206 مدل پایین بخصوص ک تیپ دو میخای بخری و بسیار پر  خرج هستش 206 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
خرج چی مثلا  

206 اگه مشکل فنی پیدا کن باید دنیایی پول خرج کنی من برادرم داشت انقدر خرج رو دستش گذاشت ک عاصی شد و فروخت ی 111 خرید

خرج 206 سه برابر پراید 

اگه با هزینش مشکلی نداری 206 بخر وگرنه پراید

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
مثلا در ماه چقد

ببین هرماه ک خرج نمیکنی اصحلاک 206 بیشتره

اما اگه خدایی نکرده مشکل موتوری و فنی پیش بیاد هزینه ها سرسام اوره 

چون ماشین مدل پایین میخوای بگیری ۱۰۰ درصد خرج زیاد میاره ولی ۲۰۶ پر خرج تره مثلا تعویض روغن ۲۰۶ فک میکنم تقریبا ۶۰۰ یا ۷۰۰ بشه ولی مثلا پراید ۳۰۰و خورده پراید کم خرج تره