دوستان من قبل از اینکه بخوام رابطه داشتم باشم رفتم دکتر معاینه گفت یکی از پردت پارس کش هم میاد شاید خون بیاد شاید نیاد حالا عروسی کردم رابطه داشتم خونی نیومد شوهرمم شکاک شده برم دکتر برگه سلامت بهم میده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دنیا هزار بالا پایین داره با برگه ی سلامت دهنش زیپ میشه
خدای مهربانم هزاران هزار مرتبه شکر گذارت هستم به خاطر تمام نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
دکتر پزشکی قانونی باید معاینه کنه وبرگه بده چون بعد از رابطه هست .وزمان زیادی از رابطه نگذشته باشه .
اون زمان ک دکتر رفتی پرده بکارتت آسیب دیده ک نامه سلامت نداده .نامه سلامت رو وقتی میدن ک بکارت سالم باشه .
در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
من قبل ازدواج زمان نامزدی رفتیم معاینه برگه سلامت هم بهم داد نامزدم و مادرش هم بودن باید اون موقع میگرفتی
عاشقانه ای برای دخترم!😊❤ . در سنت من آزادی معنای دیگری دارد.پس تو آزادی!آزاد در اندیشه...آزاد در بیان احساسات...و آزاد از تمام زنجیرهای پوسیده ای که سالهاست گلوی دختران را خفه کرده است! تو آزادی برای نشاندن پررنگترین لبخندهای دنیا برروی لبانت! تو آزادی برای شکستن تمام سدهایی که راه موفقیت تورا میبندن! اما....اما فراموش نکن!همین لبخندهای دلبرانه ات که هوش از سر مادرانه ام می برد،حرمت دارد...!آن را روانه هر که از راه رسید نکن !دنیا را زیبا ببین اما حواست باشدگاهی گرگها هم لباس میش به تن دارند! خوب حواست باشد که احساساتت به تاراج نرود!دخترم،زیبایی تو حرمت دارد. تپش های قلبت را کنترل کن که با هر تعریف از زیبایی تو تندتر نتپد و خون را در گونه های تو نپاشد!دخترم باز هم تو آزادی! اما در سنت من آزادی برای تو نجابت،موفقیت،و اعتماد به نفس واقعی می سازد،مراقب باش که به غرور و عزت نفس تو خدشه ای وارد نشود! آزاد باش اما لطفا به سنت من! آزادی را در بی بند و باری و عقاید روشنفکرانه این روزها اشتباه نگیر،تو آزادی و اینها فقط حرفهای عاشقانه ی یک مادر نگران است. همین❤
بزرگترین اشتباه تو ایران اینه واسه یه دختر گواهی سلامت نگیره دنیا هزار بالا پای ...
الان روشنفکران سایت میخورنت .
میگن برای خودت ارزش قائل نیستی بر علیه زن هستی واز این حرفا .
در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم