2777
2789
عنوان

کی باید بیبی چک بزنیم

104 بازدید | 10 پست

من چن وقته پریودم عقب افتاده بیبی چک زدم ولی یه جورایی انگار خرابه الان بزنم باز؟یعنی صبح وظهرش فرق نداره آخه بخام برم سونو همسرمم باهام میادنمیخام بیاد بعدش من پریودام نامنظمه ولی الان حالم فرق داره عفونتم دارم تنبلی تخمدانم دارم با این شرایط یعنی میشه حامله باشم سه ساله عروسی کردم همسرم بچه میخاد ولی من نه

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجله نکن..رو خود بی بی چک نوشته یک هفته پس از موعد پرید

رو این ننوشته یعنی نباید وقتی پریود نشدم امتحان کنم باید یه هفته از پریودم بگذره من چقد تباهم نزدیک پنج ساله ازدواج کردم هنوز از این جور چیزا سر درنمیارم🤣😂البته اینکه دوس ندارم مامان بشم هم بی تاثیر نیست یه بار رفتم سرم بزنم خانومه یه کلمه ای گفت توش ک داشت ولی تلفظش یه جوری بود گفت ک...نیستی منم زل زدم به دیوار دیگه اونم هیچی نگفت نفهمیدم منظورش این بود که پریود نیستی یا حامله 😅

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
عکس بی بی چکتو بزار

اون برا دیروز بود انگار خراب بود انداختم رفت 

انگار ادرار صبحگاهی مهمه..بذار یه روز دیگه

همیشه صبح میزنم ولی نمیدونم چرا به دلم افتاده بازم الان پاشم بزنم چه فرقی میکنه آخه

همیشه صبح میزنم ولی نمیدونم چرا به دلم افتاده بازم الان پاشم بزنم چه فرقی میکنه آخه

پاشو بزن منم تک کن باشه

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️