2777
2789
عنوان

بارداری

91 بازدید | 14 پست

سلام خانوما.من سونو و ازمایش ان تی انجام دادم سونو خوب بود ولی دکترم میگه توی ازمایش ان تی درصد کمی زده احتمال مبتلا به سندروم داون گفت شایدم خطای ازمایشگاهی باشه یه ازمایش دیگم نوشت که هزینش ۴میلیونه و تواناییش رو ندارم.کیا مثل من بوده و مشکلی پیش نیومده.کسی دکتر اشنا داره جواب ازمایش بفرستم نگاه کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلفری 

بدی خیالت راحت میشه بنظرم اگه طلاهم داری بفرش ولی انجامش بده 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

من .وقتی آزمایش غربالگری بردم دکتر گفت مشکل داره ی آزمایش آمینو داد انجام بدم.ندادم.اللن مشکلی نیست خداروشکر.ازمایشتو ببر بهداشت منطقه تون.دکترا با مراکز آزمایشی زدو بند دارن

من .وقتی آزمایش غربالگری بردم دکتر گفت مشکل داره ی آزمایش آمینو داد انجام بدم.ندادم.اللن مشکلی نیست ...

آخرت خودتو نسوزون. وقتی میگن مشکوکه باید بری آزمایش بدی تا مطمعن بشن سالمه یا نه. هر مشکوکی دلیل بر عقب ماندگی جنین نیس. ولی باید بررسی بشه. 

دلیل نمیشه بچه شما سالم بوده مال بقیه هم باشه

آخرت خودتو نسوزون. وقتی میگن مشکوکه باید بری آزمایش بدی تا مطمعن بشن سالمه یا نه. هر مشکوکی دلیل بر ...

تو آخرت خودتو نسوزون نخونده حکم میدی.گفت کیا اینجور بودن گفتم من.نگفتم ک مث من کن.بعدشم بهش پیشنهاد دادم اگه پول ندارن ی آزمایش دیگه بده.دقعه دیگه قبل از ادا درآوردن فک کن

تو آخرت خودتو نسوزون نخونده حکم میدی.گفت کیا اینجور بودن گفتم من.نگفتم ک مث من کن.بعدشم بهش پیشنهاد ...

همینکه گفتی دکترا زد و بند دارن با مراکز آزمایشگاهی تهمت نیس؟ حداقل بگو دکترای منطقه ما زد و بند کردن

بروبابا نه ادب داری نه سواد. هرکسی حرفتو گوش بده و پیگیر مشکوکی غربالگری نشه تاوانشو تو میدی. خدا جو ...

طرز حرف زدن تو ادبتو نشون میده.هرکی هم بیخود رفت اون آزمایش ۴تومنی رو داد ب پیشنهاد آدمایی مثل تو ن.تو تاوانشو میدی .ی آزمایش دیگه هم هست ارزونتر.اونو پیشنهاد بدن راست میگن.خیلی وقته کاری ب آدمای مث شما ندارم پس دیگه روزمو خراب نمیکنم

عزیزم دکتر حتما گفته سل فری انجام بدین میدونم هزینه ش زیاده ولی در مقابل اینکه خیالت از سلامتی بچه ت راحت بشه هزینه ای نیست منم سر هردوتا بارداریم به اصرار خودم سل فری انجام دادم در مورد بارداری ونی نی ت فقط نظر دکترت برات مهم باشه سلامتی بچه چیزی نیست که بخوای طبق نظر دیگران عمل کنی 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

خانم ها پیج دکترنوبت 👇👇

💫 بزرگترین پیج بارداری و کودک هستش 

هرروز کلی، پست و استوری در مورد( بارداری ،تخمک گذاری و پریود، ناباروری ،هفته های بارداری ، زایمان ،دخترزایی و پسرزایی و ....) به صورت رایگان به نمایش میذاره 

🔴 در ضمن پزشکان متخصص زنان خبره هم برای هر شهر به صورت جدا، معرفی میکنه 

میتونید فالوو کنید و برای دوستانتون بفرستید

@drnobat.ir

👇👇👇👇بزرگترین پیج بارداری و کودک

https://instagram.com/drnobat.ir?igshid=YmMyMTA2M2Y=