2777
2789
عنوان

عمل بینی

1032 بازدید | 29 پست

دیروز بینیمو عمل کردم ولی تهران بود ما یک شهر دیگه هستیم که فاصلش تا اونجا دوساعته الان بینیم خونریزی داره و اونام هرچقدر زنگ میزنم جواب نمیدن شما کسی هست منو راهنمایی کنه 

توی لیست تذکرات نوشته بودن تامپون بینی رو باموچین دربیارین 

الان من بینیم خونریزی داره تامپونو در بیارم یانه بیشتر خونریزی نمیکنه باید شستشوهم بدم باسرم نمکی لطفا بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تامپونو که در میارن شستشو میدن داخل بینیو الان فقط باید روی بخیه ها تتراسایکلین بزنی و یک باند با چسب بچسبونی جلو بینیت جلو ترشحات و خون و خون ابرو بگیره هرچند ساعت یا هر یک روز عوض کنی

چقدر خونریزی داره؟ تا سه روز طبیعیه . اینکه خودشون باید در بیارن تامپونو بعدشممم تامپونو میزارن برای ...

زیاده هرچی میخورم دوباره خون میاد 

ولی اخه گفتن باسرم شستشو بدین من الان چیکار کنم تامپون توی دماغمه

زیاده هرچی میخورم دوباره خون میاد  ولی اخه گفتن باسرم شستشو بدین من الان چیکار کنم تامپون توی ...

وقتی تو دماغته شستشو نمیدن که صبر کن ...با خودشون تماس بگیر هرچی اونا گفتن امامن تا یک هفته تامپون تو بینیم بود بعد که در اوردم گفتن شستشو بده

وقتی تو دماغته شستشو نمیدن که صبر کن ...با خودشون تماس بگیر هرچی اونا گفتن امامن تا یک هفته تامپون ت ...

الان که جوابگو نیستن پس منم در نیارم چون یه هفته دیگه میرم برای در اوردن بخیه خودشون در بیارن🥲🤥میترسم اگه خودم در بیارم

الان که جوابگو نیستن پس منم در نیارم چون یه هفته دیگه میرم برای در اوردن بخیه خودشون در بیارن🥲🤥میت ...

اخه معمولا میگن هرچی دکترت میگه باید انجام بدی نه براساس تجربه بقیه پیج تجربه عمل بینی برو ازشون تو کامنتا سوال بپرس