2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

39 بازدید | 0 پست

یعینی دارم دیوونه میشم شده کسی درکتون نکنه خیر صلاح کسی رو بخای از دلسوزی یه چیزی بگی باهات دعوا کنن  تندی کنن . اونقدر یعنی دل خون خوردم که  مغزم میترکه .من عقدم. بعد ماه صفر عروسیمه 80میلیون برام وسیله خریدم .وسایل چوی مبل تخت میز نی وی اینا رو خودم با پولی که کار کردم خریدم یعنی باور کنید از بچگی کار کردم. تا الان که 28سالمه یعنی از 7سالگی حالا نپرسید چیکاری .فقط یک سال پولمو خودم برداشتم بقیه رو دادم ب خانوادم .الان که وسایل چوبیمو میخرم  همه شون یه چیز میگن که ارزون بخر فلان بخر یا مامانم یه چیزی میخره حرصشو سرم خالی میکنه یعنی اونقدر کفر اینا گفتم فک نکنم  تو زندگی خوشبخت بشم یا نفرین کردن بخدا دارم دیوونه میشم من میگم  پول های بانکتون برندارین از پولی که جمع میشه برام فرش بخرین بخاطره خوبیشون میگم  چون از پولی که از بانک میکیرن زندگیشونو میچرخونن بهم همه چی میگن  فحش نفرین .یعنی اونقدر ب خانوادم  دلسوزندم خوبی کردم ولی حیف حیف تو این دنیای خیلی بی کسم خیلی گفتم بعد ازدواج دیگه خونتون نمیام. خونه هچ کدومشون  منی که زحمت ها رو ندیدن برا خونمون خودم کار کردم 30میلیونی وسیله خریدم دوسال پیش ولی کو حرف شدنی میگن نمیخریدی میخاستیم چیکار اونم وسایل های ضروری