2777
2789
عنوان

ترسناک

160 بازدید | 13 پست

اونروزی رفته بودم خونه مامانم درشون رو زدم صدلشو لز داخل شنیدم گفت الان باز میکنم فکر کردم رفته لباسشو عوض کنه هی در زدم صدای پا اومد ولی باز نکردن

منم عصبانی شدم به گوشیش زنگ زدم 

گفت بیرونم الان میام 

یا خدا 

خیلی ترسیدم

پشماااام😐

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من انقدر ترسوام  همینطوری شوک بودم

حق داری😬

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

روز مادر بودمادر بزرگمم مرده بود بعد عمم اومد خونمون گفت امسال ک مامان مرد گقتم بریم پیش زن داداش یعنی مادر من چون مادرمو زیاد دوست دارن منم برا مادرم روسری گرفتم گفتم بریم رفتیم پایین پله ها ک بریم بالا خونه پدرم هردومون واضح صدای مادربزرگمو شنیدم و همزمان گفتیم عه صدای مادره 😍😍😍انقد حس خوبی بود به خدا اون صدا هنوز تو گوشمه صدای مادربزرگم😘😘

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو 
بابا چند دقیقه بعد مامانم اومد  هیچکس تو نبود  طبقه دومن  اصلا خودمم موندم

پس حتما دزد بوده 

خونشون  پنجره ای راه بازی چیزی که بتونه فرار کنه نداره؟

دختری که عاشق همجنس خودش شد..                                                                                         im lesbian   -   LGBT.Q
پس حتما دزد بوده  خونشون  پنجره ای راه بازی چیزی که بتونه فرار کنه نداره؟

دزد کجا بوده به دو دقیقه هم نرسید مامانم از بیرون اومد با اونا من رفتم تو هیچ کس نبود 

ارتفاع بالایت هیچکس نمیتونه بره پایین