2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهش گفتم مرسی بابت گل پسرم پیگه هیچی تودنیا برام مهم نیس، زد پسرمو ناقص کرد💔

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
هیچی والا هیچوقت تو زندگیم معجزه ای ندیدم فقط هر روزصبح وقتی بیدار میشم میبینم یه اتفاقی افتاده یه ب ...

شاید از یه بلای بزرگ تر جلو گیری کرده

من هر وقت حتی مریض میشم میگم حتما از مریض های بدتر جلوگیری کرده 

میگم اصلا شاید این کمک کرده من سالم تر بشم 

شاید این بلاهایی ک میگی شروع یه مسیر قشنگع

شاید خدا یا مسیر قشنگه رو میخواد برات باز کنه

شاید از یه بلای بزرگ تر جلو گیری کرده من هر وقت حتی مریض میشم میگم حتما از مریض های بدتر جلوگیری کر ...

حرفات قشنگه ولی اینکه مثلا بفهمم واقعا معجزه بوده تو زندگیم همچین تجربه ای نداشتم 

بهش گفتم مرسی بابت گل پسرم پیگه هیچی تودنیا برام مهم نیس، زد پسرمو ناقص کرد💔

تو تاپیک نوشتم

نوشتم من هروقت مریض میشم میگم حتما این از یه مریضی بزرگتر جلوگیری کرده. از یه بلای بزرگ تر

ناامید نباش

من یه سال هایی دکترا بهم میگفتن تو مادرزادی فلان جات ناقصه باید تا اخر عمرت قرص بخوری

ن قرص های عالی قرصی که اگه میخوردی دیگه نمیتونسی ولش کنی

من یه سال زجر کشیدم  اخرش فهمیدم دکتره اصلا نباید بهم قرص میداده

اون موقع میگفتم دیگه تمومه همه چی مردم و زنده شدم

اما معحزه شد من از همیشه سالم تر شدم

ناامید نباش بهش توکل کن