2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می گذره......

بیایید یه کار کوچک برای فرج مولا بکنیم بعد از هر نماز ۱۰ باراَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج بخوانیم..صلوات خاصه حضرت زهرا،،،اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک.بارپروردگارا؛ درود فرست بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر گرامی‌اش و فرزندان عزیزش (و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی)، به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد..................هرگز به مقصد نمیرسید،مگر آنکه همه‌ی راه را با همه احتمالاتش یکبار<حس>کرده باشید:)

همین که بابات با نون حلال بزرگت کرده باشه یعنی خوشبختی لازم نیست حتما پولدار باشی

مخالف حضور بداخلاقا تو سایت 🌺                                عشق جانم امام زمانم ♥️                                                                                                           

کاااااااش

من از دیشب دارم غصه بی پولی اونارم میخورم

با این که خودمونم چند روزه همش چرووپرت میخوریم میگم اونا چی میخورن

به نیت خوب شدن پسر قشنگم سوال های درسی از کلاس اول تا پنجم رو جواب میدم 

همه‌پولدارا زندگی مرفهی ندارن..اینقد خسیسن که نگو فقط روز شب نگهبانی ثروتشون میکنن نه سفری نه تفریحی  نه به کسی میدن نه خودشون خرج میکنن اخرش هم بعد مرگشون میرسه به وراث 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
واسه چی؟باور کن همه چی پول نیست  خودت کار کن رو پای خودت وایسا

همه چی پوله

زیبایی پوله

احترام پوله

اعتماد پوله

شغل پوله

شرافت پوله

مروت پوله

متاسفانه همه چی پوله 😑

دانی که چرا دار مکافات شدیم؟نا کرده گنه چنین گرفتار شدیم؟؟ کشتیم خرد،دار زدیم دانش را ..در بند و اسیر صد خرافات شدیم♡:)
2790
2778
2791
2779
2792