2777
2789
عنوان

من دلم میخواد ... شما چی دلت میخواد5

396 بازدید | 30 پست

نی نی کوچولومو گزاشه بودم رو سینم ..

سرش بو میکشیدم ..

دستای کوچولوشو میگرفتم تو دستم...

صورت نازشو که خوابیده ناز میکردم...

براش یه اتاق خوشگل سفید صورتی یا طوسی صورتی یا حتی سفید طوسی درست میکردم..

دلم خیلی چیزا میخواد...

دلم یه خونه با کابینت های سفید طوسی میخواد ..

یه بالکن و جایی داغ که برم داخلش و خیابون اروم ساکت رو به روش تماشا کنم..

یه خونه تمیز و بوی خوش بو کننده ..

یه دو قلو خوشگل که لباسای ست تنشون کنم..

یه شغل خوب که از صب تا ظهرمشغولم کنه...

دلم یه عصر پاییزی با دوقلو هام میخواد ک وقتی بردم بیرون براشون شیرکاکائو بخرم بارون بگیره

یه بارون شدید و منو جوجه هام ک دستشون گرفتم به سمت ماشینم میدویم با خنده که کمتر خیس بشن ...

حتی دلم یه سفر مشهد میخواد که بشینم ساعت ها زل بزنم به حرم..

دلم یه قرار عاشقونه میخواد که بچه هامون همراهمون نبردیم..دلم میخواد یه شب بارونی رو نیمکت بشینیم سرم تکیه بدم بهش بگم چقدر دوسش دارم...

دلم عجیب خیلی چیزا میخواد...

ولی الان نشستم توخونه ای که هیچ صدای بجز نفس هام نمیاد...صبور غمگین امیدوار.

اینجایی که هستم دقبقا ارزوی بچگیم بود میدونم و خداروشکر میکنم ...ولی ارزوهامو میخوام بزرگ کنم 

شما امشب اون ته ته دلتون چی میخواد...؟؟امیدوارم یه روزی بیاد بهش برسین...کاش خدا امشب پای ارزوهامون یه امضا بزنه بگه برو خوش باش بنده کوچیک من تو که جز من کسی نداری...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تویی که داری کامنت منو می خونی الهی همه آرزوهات بشه خاطره هاااااااااااات

🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰

پیامی ازش

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

دلم یه کار میخواد هر چند کوچیک که توی خونه باشه منبع درآمد داشته باشم.یه پیج زدما ولی دریغ از یه مشتری🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😭🥺

به امید روزی که امضامو تغییر بدم که بالاخره منم آدم شدم مهربون شدم.برام یه صلوات بفرست خواهش میکنم

منم دلم میخواد خونه دار بشم

اگرم نشم حداقل ی شومینه داشته باشیم برا تو زمستون انقد سردمون نشه ک خوابمون نبره

از الان نگران زمستونم کاش نیاد

یه روزی خدا دری رو به روت باز میکنه که جبران تمام درهای بسته‌ی زندگیت خواهد بود تو فقط به خدا اعتماد کن و بگو ❤️خدایا شکرت❤️