2777
2789
عنوان

تنهایی دخترم

400 بازدید | 34 پست

ما توی یه مجتمع آپارتمانی زندگی میکنیم...بعد ظهرا خیلی از بچه ها میان دم بلوکا بازی میکنن...دختر من 6 سالشه...چون خیلی تنهاست و هم بازی نداره جدیدا اجازه میدم بره بازی بکنه باهاشون...خودمم از بالکن مراقبشم...اینم بگم دخترم خیلی اجتماعی و سرزبوندار و خجالتی و اینا نیست...ولی نمیدونم چرا بازی نمیکنن باهاش...یه دختر هست از بچه من یه کم بزرگتره 8 9سالست...همه بچه ها رو میکشونه سمت خودش و دختر منو به بازیشون راه نمیده...چند باریه این اتفاق افتاده...دخترم از غروب که اومد خونه همش ناراحت بود و فکرش مشغول...میگفت اصلا بازی نکردن با من...الآنم که خواست بخوابه گفت مامان دلم داره از ناراحتی آب میشه😢دلم کبابه واسه بچم😥...راهکار بدید بهم لطفا...اگرم نذارم بره بیرون همش از پنجره میره نگاهشون میکنه...اوناهم گاهی صداش میکنن بیا بازی...اما هر موقع نمیخوان  به بازی راهش نمیدن...

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو به بچه هایی که همسن خودشن بگو که باهاش بازی کنن 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

منم پسرم اینجوری شد نرفت پیششون‌. یکی از بچه ها منو دید گفت چرا نمیاد گفتم اخه بهش گفتید نیا تو‌بازیمون.

منم دلم کباب میشه اما سنگ گذاشتم رو دلم چون مدرسه برن هزارجور رفتار میبینن همه جا باهاشون نیستیم که. فقط بهش گفتم بعضی از بچه ها اینجوری ان و اشکال نداره و... . 

خودمونم بچه بودیم کم از این اتفاقا برامون نیفتاده زیاد بهش فکر نکن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه خواهری برادری بیار براش تک فرزندی بده

برادر 1/5ساله داره...ولی تو این سن دوست داره با دختر بچه های همسن خودش بازی کنه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

کیکی چیزی درست کن ببر برا بچه ها دخترت هم ببر بهشون بگو باهاش بازی کنن به همون دختره که گفتی همه رو میکشونه سمت خودش بگو مراقب دخترت باشه اینطوری حس مسئولیت پذیری بهش دست میده باهاش بازی هم می‌کنه 

وزن اول 70😭وزن فعلی 64 💪 وزن هدف 55