2777
2789
عنوان

بیایید لطفا

54 بازدید | 8 پست

دوستان من پسر داییم دوماه پیش جوون مرگ شد ۲۳ سالش بود تصادف کرد حالا عروسی برادر شوهرم بود که بخاطرش بنده خداها وایستادن بعد محرم و صفر حالا بعد صفر عروسیشه همه ام فامیلامونن یعنی کلا ازدواجامون فامیلی ان من اگه رفتم همه میخوان منو بپان که فلانی پسر دایش جوون مرده داره میرقصه و فلان بنظرتون چیکار کنم که بد نشه ؟؟؟ بخاطر داییم اینا نمیخواستم کلا برم ولی زشته بالاخره یه عمر میخوام باهاشون چشم تو چشم بشم 

هرچی میخوان بگن. مگه ادم بخاطر مرده باید تارک دنیابشه؟

دوماه صبر کردید دیگه. خدا رحمتش کنه ولی مثلا نرقصی ارایشگاه نری خوشحال میشه؟! ول کن بابا گوربابای حرف مردم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرچی میخوان بگن. مگه ادم بخاطر مرده باید تارک دنیابشه؟ دوماه صبر کردید دیگه. خدا رحمتش کنه ولی مثلا ...

میدونین همه فامیلن به گوش زنداییم میرسونن خجالت میکشم بالاخره اونا جوونشونو از دست دادن داییمه