khanoooomaseman مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1532 عنوان عشق 57 بازدید | 9 پست بچه ها کیا حاضرشون برای عشقشون از شهر برین شهرستان زندگی کنن 1401/06/12 | 23:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تینکربل_هستم عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 2899 من.اگه اونم عاشقم باشه و واقعا رفتاراش خوب باشه. بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊
khanoooomaseman مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1532 من.اگه اونم عاشقم باشه و واقعا رفتاراش خوب باشه. مال منم هست خونش مغازش خانوادش همه اونجان البته اصالتا ماهم اونجاییم ولی خب شهریم ومیترسم بکشونمش شهر افت کنه بجای پیشرفت تا تو کارش جا بیوفته خیلی طول میکشه
khanoooomaseman مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1532 بی تجربگی کردم رفت ایشالا هرچی خیر پیش بیاد
تینکربل_هستم عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 2899 مال منم هست خونش مغازش خانوادش همه اونجان البته اصالتا ماهم اونجاییم ولی خب شهریم ومیترسم بکش ... من همیشههههه میگم جز شهر خودمون نمیتونم جای دیگه برم حتییییی اگه یه ساعت فاصله باشه و شرط ازدواجمهولی با عشق همه چیز ممکنه اگه عشقم باشه منم میرم چون هر جا اون باشه خوبه. بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊