2777
2789
عنوان

طلسمم

132 بازدید | 15 پست

اصلا طلسم شدم 

انقدر ازمون های مختلف دادم و رد شدم دیونه دارم میشم چرا یبار اونجور که من میخوام نمیشه 

چندین ازمون استخدامی شرکت کردم اونایی که نخوندم که هیچ قبول نشدم اونایی هم خوندم بازم قبول نشدم 

امروز جواب ارشد اومد من دو تا درس رو خونده بودم بقیم نخوندم رتبمم زیر ۱۵۰ بود قبول نشدم 

چند ماه قبل تر یه ازمون استخدامی بود که درساش مربوط به رشته من نبود اما برای اون پست رشتمو میخواست من حسابی چندین ماه خوندم قبل اومدن دفترچه میخوندم اما قبول نشدم 

الان دوباره ازمون استخدامی  دروس رشته خودمه یک ماه دیگه دارم نمیتونم خودمو جمع و جور کنم بشینم درس بخونم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز جان دیوانه ای ایا ؟

زندگیامون شده خندیدنای مصنوعی وسط دردای واقعی 🖤🥀خیلی ازت ضربه خوردم ،ولی بازم قشنگترین ،اشتباه منی🖤توهرگز برایم عادی نمیشوی ،مگر خورشید باهربار طلوع کردنش ب زمین ،عادی میشود؟لبخندتوهم حیات بخش من است ،مگر میشودلبخندت ،عادی شود برایم ؟آرام جانم !توهیچ گاه برایم عادی نخواهی شد ؛مانند دریا برای ماهی ،مانند بال برای پرنده /هیچ گاه عادی نخواهی شو !🖤🥀
تا حدودی پیش دور و بریام خیلی کوچیک شدم زده به سرم

ب دورو بریات چ ربطی داره اول باید یاد بگیری اطرافیان برات مهم نباشن همین مردم علاف ۶ سال پیش زندگی منه ۱۵ ساله رو که تازه اوج بچگیام بود نابود کردن ولی مگه برام مهم بودن نه 

باحرفای مفت و کارای بیخودشون ۳ یا۴ سال ازارم دادن از کوچه رد میشدم پچ پچ 

میرفتم بازار پچ پچ و نگاهای عجیبشون و جالب تر اینکه مادرم بود که براش مهم تر از نون شب بود حرف مردم 

ولی یاد گرفتم همون موقه یاد گرفتم این مردم حتی اگه ادم خدا هم بشه بازم پشتش یه چیزایی خواهن گفت و هیچ وقت نمیتونی در گاله هاشون رو ببندی پس تو کار خودت رو انجام بده 

راه خودتو برو فقط تواین راه کاری نکن دین و ایمونت سمت کفر بره کاری نکن خدارو خوش نیاد 

توراه راست رو برو حتی اگه بدونی مردم باهمه توانشون جلوتن تو برو واینستا قطعا خواهی تونست 

نزنه ب سرت هرچندبار خواستی ازمون بده عیب که نیست بلکه توداری برا هدفت میجنگی کارم نشد نداره کم نیار خودتو قوی کن 

من بهت ایمان دارم حتی نشناخته ❤

زندگیامون شده خندیدنای مصنوعی وسط دردای واقعی 🖤🥀خیلی ازت ضربه خوردم ،ولی بازم قشنگترین ،اشتباه منی🖤توهرگز برایم عادی نمیشوی ،مگر خورشید باهربار طلوع کردنش ب زمین ،عادی میشود؟لبخندتوهم حیات بخش من است ،مگر میشودلبخندت ،عادی شود برایم ؟آرام جانم !توهیچ گاه برایم عادی نخواهی شد ؛مانند دریا برای ماهی ،مانند بال برای پرنده /هیچ گاه عادی نخواهی شو !🖤🥀
ب دورو بریات چ ربطی داره اول باید یاد بگیری اطرافیان برات مهم نباشن همین مردم علاف ۶ سال پیش زندگی م ...

چقدر قشنگ حرف زدی ممنونم

ایکاش امیدوار همیشه میتونستم بمونم