2789
عنوان

درد سینه

108 بازدید | 12 پست

سلام بچهها من حدود ی سال هست ک درد سینه دارم نوک سینه هام هر دو فرورفتگی داره از همون موقع ،موقع پریود اذیت میشم سینه هام سفت میشه درد میگیره ب غیر پریود روزای عادی هم درد دارم دردش میزنه ب پشتم و دستام دکتر گفت فیبروکیسته سونو هم سالم بود هیچ توده ای تو سینم حس نمیکنم ترشح هم ندارم خیلی نگرانم کسی هست راهنمایی کنه

خب وقتی سونو کردی چیزی نشون نداده سالمه دیگه از مام یا بادی اسلش اینا استفاده نمیکنی ؟

نه هیچی خیلی نگرانم ۲۰سالمه هی میگن فرورفتگی خطرناکه 

ولی با کوچکترین تحریک میاد بیرون دوباره میره تو 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

موقع پریود طبیعی ولی ممکنه وقتا دیگه بخاطر هورمونهات باشه چون میگی سونو سالم بوده آزمایش دادی ببینی سالمی از نطر هورمون زنانه یا تیروئید لینا بعد تخمدان رحم چی سالم بوده تو سونو راستی سنت چقدره و ازدواج کردی یا نه 

نه هیچی خیلی نگرانم ۲۰سالمه هی میگن فرورفتگی خطرناکه  ولی با کوچکترین تحریک میاد بیرون دوباره ...

نه اون که واسه همه اونجوری طبیعی دیگه کسایی که سینه هاشون کوچیک هست معمولا فرورفتگی دارن خصوصا اونایی که بچه ندارن چون وقتی شیر بدی باز فرق میکنه یکم اوکی طبیعی هستی نگران نباش 

عزیزم وقتی دکتر گفته چیزی نیست خدارو شکر که سالمی بچه دارید؟، از نظر اعصاب باید معاینه بشید

مجردم ولی من اصلا مشکل اعصاب ندارم 😂

دکتر گفت فیبروکیستینگه 

ولی ارتروز گردن دارم ی بار بالش زیر سرم سفت بپد ارتروز گرفتم😬😬

موقع پریود طبیعی ولی ممکنه وقتا دیگه بخاطر هورمونهات باشه چون میگی سونو سالم بوده آزمایش دادی ببینی ...

سنم۲۰مجردم 

ازمایش ندادم 

دکتر با معاینه گفت فیبروکیستینگ داری 

مجردم ولی من اصلا مشکل اعصاب ندارم 😂 دکتر گفت فیبروکیستینگه  ولی ارتروز گردن دارم ی بار بالش ...

فیبروم داخل سینه ممکنه دردناک بشه نزدیکه پریود

ویتامین ای بخور

غذاهای با برگ سبز بخور

اضافه وزن داری؟؟

منظورتون چیه گفتید از نظر اعصاب؟؟؟

کسایی که فکرو خیال زیاد دارن

استرس و نگرانی زیاد دارن

خدای ناکرده غم بزرک دارند

احتمال اینکه اعصاب گردن و سینه بگیره و درد داشته باشن هست