2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

632 بازدید | 5 پست

بچه ها من یک کیست ساده تخمدان ۴ سانتی دارم دکتر برا دوماه بهم قرص جلوگیری داد ماه قبل قرصمو خوردم هیچ مشکلی نداشتم پریود شدم  الان سه روزه پریودم تموم شده بسته دومم دارم میخورم ولی یه مشکلی برام پیش اومده اینکه وقتی از باشگاه میام خونریزی کمی دارم همراه با لخته های کم بنظرتون علتش چیه؟؟ چیکار کنم الان خیلی نگرانم؟باشگاهم سبک ورزش میکنم ولی نمیدونم چرا اینجوری شدم علتش چیه بنظرتون ب کیستم مربوطه🥺؟ و چرا وقتی از باشگاه میام خونریزی دارم؟؟؟

سلام عزیزم منم دقیقا لکه بینی  داشتم اما توجه نکردم گفتم طبیعیه اما بعد یه مدت زیر دلم بدجور تیر میکشید رفتم دکتر سونو دادم گفت ک کیست ۴سانتی توی تخمدانت بوده اما نه گوشتی بوده،خونی بوده پاره شده بخاطر همین زیردلت تیرمیکشیده ولکه داشتی دیگه قرص جلو گیری داد خوردم رفتم گفت برطرف شده اما الان دوهفته پریودم عقب انداختم ترسیدم باردار باشم رفتم گفت چنتا کیست ریز ریز توی تخمدانت داری وتنبلی تخمدان هم داری😔کیست برای همیشه ازبین نمیره دوباره میاد و۹۹درصد خانما دارن طبیعیه اما مواظب باش،خانما برای تنبلی تخمدان طب سنتی رفتین؟درمان شدین؟

سلام عزیزم منم دقیقا لکه بینی  داشتم اما توجه نکردم گفتم طبیعیه اما بعد یه مدت زیر دلم بدجور تی ...

ممنونم عزیزم جوابمو دادی فقط عزیزم من تنبلی تخمدان ندارم کیست هموراژیک دارم اولین باره دچارش شدم خب من الان دارم قرص جلوگیری میخورم بسته دوم رو شروع کردم بنظرت علت این خونریزی بعد پریود چیه؟ ممکنه ترکیده باشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونم عزیزم جوابمو دادی فقط عزیزم من تنبلی تخمدان ندارم کیست هموراژیک دارم اولین باره دچارش شدم خب ...

قربونت

نمیدونم دقیق ولی خب چون باشگاه میری احتمالش هست چون منم بخاطر ورزش وفشار به شکمم باعث پارگی کیست شد،برای اینکه مطمئن بشی حتما برو دکتر شایدم اینطور نباشع

درضمن من شنیدم میگفتن نمیدونم کیست باعث تنبلی تخندان میشه یا تنبلی باعث کیست میشه ولی فک کنم اولی با ...

مررسی عزیزدلم از راهنماییت میرم فردا سونو جوابشو میگم اینجا ممنوونم ازت