2777
2789
عنوان

اسباب کشی

305 بازدید | 24 پست

سلام دوستان 

تقریبا یه ده پونزده روز دیگه اسباب کشی دارم 

تا الان مستاجر بودیم شش ساله  والان پدرشوهرم دلش به رحم اومده یه خونه ویلایی بهمون داده بر نشستن (نه اینکه به نام خودمون بزنه .فقط رایگان بشینیم ) وضع مالیش خوبه و شوهرم تک پسر

خیلی کوچیک و بد ساخت و بدون کابینت مناسب که میگه روکش بخرید بزنید

عرض آشپزخونه شایدیه متر 

یه دونه اتاق خواب کوچیک داره 

اصلا دلم به رفتن نیست 

چیکار کنم امید بدید که حداقل خوشحال باشم دیگه اجاره نمی‌دیم .از طرفی کوچه ش خیلی خیلی باریک و ماشین‌ و باید بذاریم پارکینگ و کلی پول پارکینگ هم‌بدیم ینی به نظر من باز مستاجریم 

ولی شوهرم میگه اجاره پارکینگ خیلی کمتر از اجاره خونه س 

هرچقدر هم گفتیم بفروش اون جا رو یه آپارتمانی با پارکینگ به اسم خودت بخر ما بشینیم قبول نکردکلا با من مشکل دارن خانوادگی و می‌دونه سمت خودشون نمی‌تونه بخره  چون گرون هست وجاهای دیگه هم دور میشه میخوان ما ور دلشون باشیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با ۵سال تجربه نشستن تو خونه پدرشوهر 

اینو فهمیدم ک اجاره ای ک نمیدی پس اندازم نمیشه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
به این فک کن دغدغه اجاره ندارید خرجتونو مدیریت کنید جمع کنید وام بگیرید بتونید یا بسازید یا بخرید&nb ...

دذامد شوهرم پایین 

خودمم شاغلم 

ولی یه دست صدا نداره

هر روز و شب از خدا بخواه مطمئن باش زود خونه دار میشید مستاجری که هیچ اصلا خونه میخرید خودتون واسه خدا که کاری نداره امیدت اگه فقط به خودش باشه شک نکن بهت خیلی زود میبخشه شک نکن خودم اینو ایمان دارم بهش

دذامد شوهرم پایین  خودمم شاغلم  ولی یه دست صدا نداره

درامدشوهرپایینه که نتونستیم پیشرفت کنیم

خوش به حال اونایی که درامدشوهراشون خوبه😞

خدایا مُح 👑A۲تم. خانمای گل ممنون میشم واسه شادی روح دامادمون وارامش دلمون صلوات بفرستیین💔💔😭😔
درامدشوهرپایینه که نتونستیم پیشرفت کنیم خوش به حال اونایی که درامدشوهراشون خوبه😞

اره دوستم دو روز قبل من ازدواج کرده ماشالا خونه خریدولی ما بعداز کلی قرض یه ساینا خریدیم که هنوزم سی و پنج میلیون قرض داریم