2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام محدثه جون چ خبر خوبی این ماه چیکارا کردی خبری ازت نیست در چ حالی 

سلام عزیزم هیچی فعلا دکتر نمیرم و دارم سعی میکنم اصلاح سبک انجام بدم....اون فرتی بیوتیکم دوباره خریدم دارم میخورم 

تو در چ حالی عزیزم

سلام من دیروز اپ مینت رو نصب کردم و رژیم غذایی و ورزشامو برام فرستادن فقط هنوز تو مرحله اول یعنی ازمایشاش موندم توروخدا اگه کسی میدونه جواب بده خیلی واجبه 

بدون نخسه میشه اون سونو واژینال و نمونه برداری رحم رو انجام داد و اینکه اسپرم همسرم کجا باید انالیز بشه و سوال اخر اینکه اگر ازمایشا رو گرفتم چجوری جوابشونو براشون بفرستم 

الان که فک میکنم یه سوال دیگم هست😂 

اینکه اگه مشکل داشت ازمایشم چجوری باید حلش کنم با همون ورزشا و رژیما یا اینکه یه کار دیگه باید انجام بدم جون عزیزترین کستون اگه میدونین جواب بدین بخدا خیلیییی برام مهمه

سلام من دیروز اپ مینت رو نصب کردم و رژیم غذایی و ورزشامو برام فرستادن فقط هنوز تو مرحله اول یعنی ازم ...

من نصب نکردم گلم بنظرم وقتتو هدر نده برو ی مرکز ناباروری خوب پرونده تشکیل بده من با اصلاح سبک زندگی باردار شدم شکر خدا