2777
2789
عنوان

نمیدونم چه مرگمه

114 بازدید | 13 پست

بچه ها سلام من بعد چند سال دوری از درس پارسال تا حالا دارم برا کنکور میخونم و ۲۶ سالمه الانم میدونم که صفر صفر نیستم ولی احساس میکنم هیچی بارم نیست بچه هایی که تاپیک کنکوری می‌زنند و میگن وقت نداریم و درس نخوندیم و اینا تا اینارو میخونم فکر میکنم منم اینجوری ام و کلا روحیمو خیلی میبازم چی کار کنم ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا وقت داری ویدیو های اموزشی ببین سایتای زیادی هستن که بصورت رایگان مطالب خوبی ارائه میدن من زمان کنکورم سایت آلاء نگاه میکردم ،برنامه داشته باش ،آزمونای سنجش و قلم چی و تحلیل کن ایشالا ک بهترینا برات اتفاق بیفته

حالا وقت داری ویدیو های اموزشی ببین سایتای زیادی هستن که بصورت رایگان مطالب خوبی ارائه میدن من زمان ...

خودمم میدونم وقت دارم ولی نمیدونم چرا همش احساس میکنم وقتم خیلی کمه.

من الان تازه یه ساله دارم میخونم .درسته سنم زیاده ولی قبلا اصلا نمیخوندم.

اصلا به انرژی منفی ها توجه نکن تو که سنی نداری خیلیا انقد پست کنکور میمونن تا همسن تو پزشکی قبول شن فک کن سال اخرته که پشت کنکوری انقد قوی بخون که قبول شی😍

خودمم میدونم وقت دارم ولی نمیدونم چرا همش احساس میکنم وقتم خیلی کمه.

در حد نرمال طبیعیه ولی اگه همش تو فکرت این باشه ممکنه به این دلیل باشه که به برنامه ات خوب عمل نمیکنی و ساعت مطالعه ات کمه بخاطر همین استرس داری

[QUOTE=251240404]در حد نرمال طبیعیه ولی اگه همش تو فکرت این باشه ممکنه به این دلیل باشه که به برنامه ات خوب الان تقریبا روزی ۶ ساعت مطالعه مفید دارم ولی هدفم پرستاریه

[QUOTE=251240173]نمی خوام پز بدم ولی من یک سال از تو کوچک ترم ولی دندانپزشک هستم درست گفته هرکی گفته دروغگو کم حافظس.تو تاپیکت گفتی داری برا تخصص میخونی و دانشجو پزشکی هستی.این جا میگی دندونپزشکی.برات متاسفم.