2777
2789
عنوان

سوشی و منه ب شدت گشنه:)))))

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 24 پست
ادم گشنه سوشی سفارش میده اخه😒😒😒😒

اخه خیلی تعریف شنیده بودم ک خوشمزس و اینا 

یک عدد دختر موبلندِ عاشق...عاشق انواع پاستیل....من ب حقوق حیوانات احترام میزارمو با یه سریاتون بحث نمیکنم😎🐛 یه آرایشگر و میکاپ ارتیست خفن عستم...متولد اخرای هشتادم☘سوالاتی مربوط ب ارایش مدله مو و حتی قیمتاشون داشتید در خدمتم و در این تاپیکا منو تگ کنین ک راهنمایی کنم!مخالف حظور اقایون عزیز توی سایت!!!! درخواست دوستی قبوللل نمیکنمممممممم زور نننزن

سوشی نخورین بابا :)) بهترین سوشی توی ایران هم هزار پله از سوشی‌های ژاپنی عقبه. اصلا سوشی نیس متاسفانه 

مدرس زبان ژاپنی هستم🌸 عروس سامورایی‌ها🎎  آدمای دروغگو کم حافظه هستن، برای همین کاربری‌هاشون رو میگن دست چند نفره:))))درخواست دوستی قبول نمیکنم، سوالاتتون رو همینجا بپرسید🤗  در جواب اغلب سوالات: بله، همسرم ژاپنی هست/خیر، فعلا ساکن ایرانم/بله، تفاوت فرهنگی زیاد هست ولی راضی هستیم😅/خیر، ویزای کار ابدا نمیدن مگراینکه یه متخصص خیلی خفن باشین/ بله، ویزای تحصیلی هست، ولی اصلا راحت نیست، سایت سفارت ژاپن رو چک کنین (بورسیه مونبوکاگاشوکو)/ خیر، اقامت دائمی وجود نداره مگر اینکه همسرتون ژاپنی باشه که اونم باز شرایطی داره./ بله، متن ژاپنی براتون ترجمه میکنم. هروقت اینجا آنلاینم یعنی دارم درس میخونم🥲 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب جرئت میتونم بگم بدمزه و افتضاح ترین غذایی ک خوردم سوشی بودع  ماهی خام با جلبک و برنج😐😐😐🤌 ...

واااااای دقیقااا

یک عدد دختر موبلندِ عاشق...عاشق انواع پاستیل....من ب حقوق حیوانات احترام میزارمو با یه سریاتون بحث نمیکنم😎🐛 یه آرایشگر و میکاپ ارتیست خفن عستم...متولد اخرای هشتادم☘سوالاتی مربوط ب ارایش مدله مو و حتی قیمتاشون داشتید در خدمتم و در این تاپیکا منو تگ کنین ک راهنمایی کنم!مخالف حظور اقایون عزیز توی سایت!!!! درخواست دوستی قبوللل نمیکنمممممممم زور نننزن
من ساقه طلایی که میخورم باید بعدش یه گالون آب بخورم بشوره ببره😁

یزید قاطیشه انگار لامصب

ولی خب بزرگوار کراش بچگیمه دیگه

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
چرا اون مدلش ک ماهیش پخته رو نخریدی؟ سوشی خونه همه مدلی داره  پس چرا من دوست دارم.....

خب اخه سىوشي خونه 

با طبع ايرانيا درست ميكنه 

و بيشترشم پختس 

منم عاشقشممممم ولااي دلم خواست

اگر سوالي راجب قانون جذب داشتيد بپرسيد بهتون ميگم💎⚡️
خب اخه سىوشي خونه  با طبع ايرانيا درست ميكنه  و بيشترشم پختس  منم عاشقشممممم ولااي ...

نه اتفاقا پختش کمه بیشترش خامه ولی خب مدلای مختلف زیاد داره 

همه خام هاشم بوی ماهی نداره...

چون خب موادشون فرق میکنه

منتظرت میمونم .... هرچقدر که لازم بود براش وقت بذار و باهاش کنار بیا ولی یادت نره ما همیشه پذیرات هستیم و دوستت داریم مراقب خودت باش