2777
2789
عنوان

اینو از کی بپرسم؟میترسم دکتر برم😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 48 پست
دکتر گفت لکه بینی تخمک گذاری طبیعیه من برا این ترسیدم ک تو نت خیلی راجب لانه گزینی نوشته گفتم دگ ب ...

اصلا بعد پریود که سریع تخمک گذاری نداری پیشاب هم باید انقدر زیاد باشه که به لوله ها برسه تازه ۳ روز بیشترم زنده نیست بی بی چک بزن دقیق هم هست مارک مدیکور بگیر. من نشنیدم کسی بدون مشکل موقع تخمک گذاریش لکه بینی داشته باشه

من کمخونی دارم دکتر برام قرص نوشته روزی ۲تا فروس سولفات و یدونه فولیک اسید یبوست و دل درد اینا ...

خیلی می‌ترسی یه بی‌بی چک بزن ولی صد در صد حامله نیستی

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعداااا پشیمون میشیاااا حتماااا سعی کن شاد باشی که ازت زده نشه

مطمینی مشکل خاصی ندارم و حامله نیسم؟

دل دردم عوارض اهنه؟

بعد من قبلا هم لکه بینی تخمک گذاری داشتم الان حساس شدم

❤پُشتِ من خدا بوده همیشه❤
من کمخونی دارم دکتر برام قرص نوشته روزی ۲تا فروس سولفات و یدونه فولیک اسید یبوست و دل درد اینا ...

یبوست بخاطر قرص اهنه فیفول بخور کمتر یبوست میاره خودشم فولیک اسید داره

منظورت تحریک پذیری هست؟بله با گذشت زمان تحریک پذیری و ترشحات خیلی کم میشن دیگه مثل اوایل رابطه نیس ک ...

حس میکنم چون فولیک اسید میخرم اون کنترل شده

چون قبلا حتی با یه بوسه تو فیلم هم لباسم کثیف میشد

طبیعی بودم؟

اصلا بعد پریود که سریع تخمک گذاری نداری پیشاب هم باید انقدر زیاد باشه که به لوله ها برسه تازه ۳ روز ...

الان مطمئن هستی من باردار نیستم یا شک داری؟

پیشاب اندازه دوقطره اینا

الان مطمئن هستی من باردار نیستم یا شک داری؟ پیشاب اندازه دوقطره اینا

مطمئنم که نیستی تو اصلا مگه باکره نیستی؟ پیشاب که از پرده رد نمیشه حتی زن هم بودی اگه یه درصد پیشاب حامله کنه باید نزدیکی عمیق باشه انقدر حجم نداره که به لوله ها برسه

اصلا بعد پریود که سریع تخمک گذاری نداری پیشاب هم باید انقدر زیاد باشه که به لوله ها برسه تازه ۳ روز ...

اخه همیشه پریودم منظم بوده و تاحالا هیچ مشکلی نداشتم

ولی همیشه لکه داشتم میگفتن استحاضس بعدم دکتر گف نشونه تخمک گذاریه

مطمئنم که نیستی تو اصلا مگه باکره نیستی؟ پیشاب که از پرده رد نمیشه حتی زن هم بودی اگه یه درصد پیشاب ...

اره باکره هستم بکارتم حلقوی ساده هست

اصلا دخول اینا نداشتم

اخه همیشه پریودم منظم بوده و تاحالا هیچ مشکلی نداشتم ولی همیشه لکه داشتم میگفتن استحاضس بعدم دکتر گ ...

دکتر سونو گرفته که گفته مشکلی نیست؟ یا همین جوری گفته ؟ سیکل هات چندروزه است؟

دکتر سونو گرفته که گفته مشکلی نیست؟ یا همین جوری گفته ؟ سیکل هات چندروزه است؟

سیکل هام ۲۸ روزه 

تیرماه ۲۹ شدم

مرداد باید ۲۷ام میشم

ولی قرص اهن شروع کردم و یه مشکل برام پیش اومد ک از استرس مردم و زنده شدم

۲۵ ام لکه داشتم و فرداش خونریزی شدید شروع شد

سیکل هام ۲۸ روزه  تیرماه ۲۹ شدم مرداد باید ۲۷ام میشم ولی قرص اهن شروع کردم و یه مشکل برام پی ...

سیکلت یه هفته با پریودی فاصله داره لکه بینی طبیعی نیست یا فیبروم داری یا کیست دوسه روزم جابه جا شده مشکلی نیست  اگر عقب انداختی با اولین ادرار صبح یه بی بی چک بزن که دیگه فکرو خیال نکنی عقب هم ننداختی که دیگه چرا نگرانی

سیکلت یه هفته با پریودی فاصله داره لکه بینی طبیعی نیست یا فیبروم داری یا کیست دوسه روزم جابه جا شده ...

این ماه باید ۲۵ اینا پریود شم اگ عقب بندازم خطرناکه؟