2777
2789
عنوان

اینو از کی بپرسم؟میترسم دکتر برم😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علائمت مثل من بوده یعنی؟

نترس با این پیشاب و اینا کسی باردار نشده تو تازه رو دستتم بوده..من اره اوایل بارداری پریود میشدم تا سه ماه اول اصلا نمیدونستم باردارم همش قطره قطره یه روز بود یه روز نبود

🥰Baharam🌹
بگو بخدا؟حتی اگ ندونسته پیشاب زده باشم اون ناحیه؟

مردم با ۶ ماه اقدام باردار نمیشن تو فکر میکنی با وجود دختر بودن با یه پیشاب باردار میشی؟ خونریزی وسط سیکل اصلا طبیعی نیست یه سونو باید بشی ازادش ۱۰۰ تومنه چرا سلامتیت واست مهم نیست؟ بعدشم اگه نگرانی یه بی بی چک بزن که خیالت راحت بشه

مردم با ۶ ماه اقدام باردار نمیشن تو فکر میکنی با وجود دختر بودن با یه پیشاب باردار میشی؟ خونریزی وسط ...

دکتر گفت لکه بینی تخمک گذاری طبیعیه

من برا این ترسیدم ک تو نت خیلی راجب لانه گزینی نوشته

گفتم دگ بدبخت شدم حامله شدم لانه هم گزیده🤦‍♀️

❤پُشتِ من خدا بوده همیشه❤
بگو بخدا؟حتی اگ ندونسته پیشاب زده باشم اون ناحیه؟

من شوهرم کامل ریخت رو اون ناحیه منم باکره بودم جالبه یه ماه عقب انداختم و تهوع صبحگاهی داشتم رفتم تست خون دادم منفی بود ولی دکتر گفت اگه خیلی بدن قوی باشه یه درصد خیلی کم امکان داره 

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 
😌😌😌😌لذت ببر باباااا  کیفففف کن خرید کن

باورت میشه اصلا نمیرم بازار؟

مث افسرده ها هی خونه م

نامزدم میگ برو بگرد لباس ببین فلان کن

من میگم حال ندارم

اخه خودش کارش شهر دیگس پیشم نیس

من شوهرم کامل ریخت رو اون ناحیه منم باکره بودم جالبه یه ماه عقب انداختم و تهوع صبحگاهی داشتم رفتم تس ...

من کمخونی دارم دکتر برام قرص نوشته

روزی ۲تا فروس سولفات و یدونه فولیک اسید

یبوست و دل درد اینا دارم

بعد این مدت بشششششدت بشششششششششدت فشار روانی و استرس تجربه کردم

حتی الانم برا حاملگی اینا چندشبه خواب ندارم

ترشحاتم چرا مثل قدیم نیست؟ من قبلا با هرچیز کوچیکی ترشح داشتم یعنی قبلا مشکل داشتم و الان سالمم؟

منظورت تحریک پذیری هست؟بله با گذشت زمان تحریک پذیری و ترشحات خیلی کم میشن دیگه مثل اوایل رابطه نیس که 

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم