2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشخص نمیش که خیلی دور گرفتی 

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
این عکس که اصلا مشخص نیست

عزیزم شما30هفته سونو دادی؟ وزنش چند بود

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
۳۱ هفته و یک روز سونو دادم ۱۸۵۰ هنوز سونو جدید ندادم هفته دیگه قراره بدم

ماشالله ، من29هفته و4روز دادم1360بود ب نظرم کمه دکتر گف خوبه ولی بهم لیدی میل داده

ماشالله ، من29هفته و4روز دادم1360بود ب نظرم کمه دکتر گف خوبه ولی بهم لیدی میل داده

سونو خطاشون زیاد ۱۰ درصد بالا پائین داره اگه جفتت خلفیه وزنش دقیق تره جفت های قدامی خطاش بیشتره من میخوام سزارین کنم باید وزن بیشتری بگیره اگه طبیعی هستی بچه هفته های اخر روزی ۳۰ گرم اضافه میکنه

سونو خطاشون زیاد ۱۰ درصد بالا پائین داره اگه جفتت خلفیه وزنش دقیق تره جفت های قدامی خطاش بیشتره من م ...

اره خلفیه و بریچه، حالاماه بعددوباره بایدسونو برم

من 30 هفتگی سنو دادم گفت 1نیم کیلو برای منم کمه 

🌹💐دلم بعضی وقت‌هاخیلی میگیره اما به خدا ک فکر میکنم خیلی آروم میشم چون میدونم هواما داره خدایاهمیشه کنارم باش تنهام نزار 🌹💐
من 30 هفتگی سنو دادم گفت 1نیم کیلو برای منم کمه 

وای خدا پس مال من خیلی کمه

عزیزم چیزی مشخص نمیش ک ولی تنبلی داری یا همون pco