2777
2789
عنوان

سونوگرافی

442 بازدید | 14 پست

سلام بچهد خوبید من امروز رفتم دکتر زنان برای اینکه سه ماهه پریود نمیشم و شدنی هم خیای کم در حد دو روز یا سه روز بعد نوشت سونوگرافی اولین بار ۶ سال پیش رفتم الان استرس دارم دکتره رو بدنو میبینه یا نه بعد من یکم اضافه وزنم دارم گفت ک به خاطر اضافه وزنه تنبلی داری میرم سونوگرافی دکتره نگا نکنه شکمم یبارم اون بگه اعصابمو خورد میکنن هر چا میرم میگن چاقی به والله تازه از انتخاب رشنه و کنکور در اومدم وقت نکردم به خودم بیام بخدا

من میخوام برم سونوگرافی سینه اونم پیش دکتر مرد بعد تو نگرانی شکمتو نبینه؟

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا چه بیکاری به این چیزها فکر میکنی کار سونوگراف دیدن داخل بدنته نه دید زدنه اضاف وزنت بعدم روزی ...

دکترای شهر ما بیسوادن و اصن خیلی پرت تر از اینا ک شما میگی پارسال زمستون یه خونریزی معده منو نمیتونستن تشخیص بدن 

هر جا میرم میگن چاقی به خاطر اون کم مونده برا سرماخوردگیمم بگن اصن بی ربط چیزیو میگن 

سونوگرافی شکمو میبینه دیگه عزیزم، شکم که نه، زیر شکم، خیییلی پایین. اگه حساسی پیش خانم برو

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
سونوگرافی شکمو میبینه دیگه عزیزم، شکم که نه، زیر شکم، خیییلی پایین. اگه حساسی پیش خانم برو

متاسفانه مامانم عجله داره ک هر چه زودتر برم خانوم سونوگراف رفتم برای دور وقت دادن اونم مامانم گفت نه همین امروز نهایت فردا 

زیپ شلوارتو باز میکنی و لازم نیست اصلا شلوار پایین بیاد

و چیزیم دیده نمیشه فقط زیپ باز باشه و لباستم تا زیر سینه بدی بالا

عزیزم دکترا اصلا به چیزی دقت نمیکنن دراین مورد، فقط کارشونو انجام میدن و تمام

بهش فکرنکن

زیپ شلوارتو باز میکنی و لازم نیست اصلا شلوار پایین بیاد و چیزیم دیده نمیشه فقط زیپ باز باشه و لباست ...

اهان مرسی که گفتی میخواستم الان اصلاح کنم میگفتم میبینه یه وقت بد میشه 

متاسفانه مامانم عجله داره ک هر چه زودتر برم خانوم سونوگراف رفتم برای دور وقت دادن اونم مامانم گفت نه ...

نگرانی نداره که، منم برای تنبلی رفتم پیش آقا هم رفتم گفت ورزشای شکمی انجام بده چربی شکم باعث تنبلی میشه، بعدش لاغر کردم خوب شدم

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
نگرانی نداره که، منم برای تنبلی رفتم پیش آقا هم رفتم گفت ورزشای شکمی انجام بده چربی شکم باعث تنبلی م ...

منم مثل تو تنبلی دارم قبلا کیست هم داشتم رفع شد ولی فک کنم مونده مسیله میدونی یکی دوتا نیست من یه سال خونه بودم فقط درس میخوندم حتا یه لیوان هم برنمیداشتم فقط درس درس درس الانم ک یه مدت برا نتیجه کنکور رفت یه ماه انتخاب رشته دو هفتم یکم خوش گذروندم آنچنان نه ها استخرو مسافرت همین تو یه سال وزنم خیلی بالارفته ولی میدونم دیگه نیاز نیست دکتر به روم بیاره شهر مام کلا به هر چی دقت میگنن جز درد اصلی ک ادم داره دکتر مامایی ک رفتم مثلا از معتبرای شهرمونه مقام داره میگ صورتت چرا اینقد خاله بعد میگه از چاقیه .....😐😐😐مگه متخصص پوسته ک میگ اعصابم بهم ریخته 

منم مثل تو تنبلی دارم قبلا کیست هم داشتم رفع شد ولی فک کنم مونده مسیله میدونی یکی دوتا نیست من یه سا ...

مامارو ولش کن، دکترای سونو اصلا به بدنت نگاه نمیکنن، کارشون که تموم میشه میگن شکمتو پاکن پاشو. 

مرسی عزیزم ....تو با چی لاغر کردی منم باید لاغر کنم دیگه

رژیم و ورزش، من 8کیلو اضافه وزن داشتم که دو ماهه لاغر شدم. چربی شکمی حتی یذره ام باشه واسه تنبلی بد