سلام بچهد خوبید من امروز رفتم دکتر زنان برای اینکه سه ماهه پریود نمیشم و شدنی هم خیای کم در حد دو روز یا سه روز بعد نوشت سونوگرافی اولین بار ۶ سال پیش رفتم الان استرس دارم دکتره رو بدنو میبینه یا نه بعد من یکم اضافه وزنم دارم گفت ک به خاطر اضافه وزنه تنبلی داری میرم سونوگرافی دکتره نگا نکنه شکمم یبارم اون بگه اعصابمو خورد میکنن هر چا میرم میگن چاقی به والله تازه از انتخاب رشنه و کنکور در اومدم وقت نکردم به خودم بیام بخدا
من میخوام برم سونوگرافی سینه اونم پیش دکتر مرد بعد تو نگرانی شکمتو نبینه؟
وقتی می مانی و می بخشی فکر میکنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
نگرانی نداره که، منم برای تنبلی رفتم پیش آقا هم رفتم گفت ورزشای شکمی انجام بده چربی شکم باعث تنبلی م ...
منم مثل تو تنبلی دارم قبلا کیست هم داشتم رفع شد ولی فک کنم مونده مسیله میدونی یکی دوتا نیست من یه سال خونه بودم فقط درس میخوندم حتا یه لیوان هم برنمیداشتم فقط درس درس درس الانم ک یه مدت برا نتیجه کنکور رفت یه ماه انتخاب رشته دو هفتم یکم خوش گذروندم آنچنان نه ها استخرو مسافرت همین تو یه سال وزنم خیلی بالارفته ولی میدونم دیگه نیاز نیست دکتر به روم بیاره شهر مام کلا به هر چی دقت میگنن جز درد اصلی ک ادم داره دکتر مامایی ک رفتم مثلا از معتبرای شهرمونه مقام داره میگ صورتت چرا اینقد خاله بعد میگه از چاقیه .....😐😐😐مگه متخصص پوسته ک میگ اعصابم بهم ریخته