2777
2789

تو کلاس زبان بلند زدم زیر خندههههههه شت😤

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه چیزی بگم برگ ریزون 

عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴   هدف اول ۷۰  هدف دوم ۶۵ به امید روزهای روشن برای هممون خودت معجزه زندگی خودت باش                         محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار

من بیشتر پیامکی بوده

یبار با یه دوستام دعوام شد بهش گفتم من از بابامم حساب نمیبرم تو که دیگه عن منی اشتباهی برا بابام فرستادم🥲🥲

یبارم مامان رلم بهم پیام داد غذام سوخته من نمیدونم اصلا چیشد دستم خورد به استیکرا استیکرم نوشته بود ای الهی بری زیر تریلی ارسال شد براش 🥲

چندروز پیش رفتم برای نوار قلب، گردن و ترقوه م کبود بود وقتی رفتم اونجا لباسمو زدم بالا یادم اومد😐با نگاهش آب شدم رفتم تو زمین خیلیییی  بد بود😂😂

می‌رسد آن روز که چرخ بر مدار حق بگردد...حمایت از ال جی بی تی🏳️‍🌈💚

با پسر عمم دوس بودم ی شب خونه ی ما بودن اون عمه ام خیلیییی حرصیه بد نیس هااا یکم اعصبانیه با عروس بزرگش دعوا کرده بود ی سنگ زده بود ب سرش شکونده بود منم نمیددنستم خبر داره ک منو پسرش در ارتباطیم منم خندیدم گفتم وای عمه بیچاره اونی ک بخواد زن ..... اسم پسر کوچیکش ک دوس پسر من بود اونم برگشت گف نگران نباش دخترم تو اونجوری نمیکنم میخواستم زمین سوراخ شه برم توش🤦‍♀️🤦‍♀️

لعنتی چرا هرشب میایی تو خوابم بسه من دیگ طاقتشو ندارم😔😪

توی مجردیم با شوهرم دوست بودم بعد رفتیم بیرون خلاصه عشق و حال و این حرفا😅 بعد که امدیم تو خیابون دیدم همه دارن نگامون میکنن .خلاصه یه دو خیابون رفتیم  برگشتم تو صورت شوهرم نگا کردم دیدم دور دهنش همش رژ منه قرمزززززززز 

اون لحظه از خجالت میخاستم بمیرم 🤣🤣 

عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴   هدف اول ۷۰  هدف دوم ۶۵ به امید روزهای روشن برای هممون خودت معجزه زندگی خودت باش                         محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار