2777
2789

ای کاش مراقب حرف هایی ک میزنید باشید من واقعان،نمیتونم فراموش کنم این حرفو 🙂طرف برداشته گفته چقدر نحسی تو بعدش گفتم جدی گفتی اینو بعدش آمد گفت ی شوخی بوده........قلبم شکست🙃🙂دوستممم ک ضربه زد هعیی.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست که مهم نیس شوهرم اینو بهم گفته🥲

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

از قدیم گفتند در دروازه رو میشه بست اما در دهن مردم رو نه بعضی وقتا آدما چیزی و به دیگران نسبت میدن که شاید خودشون همونن اما فدای سرتون شما غصه نخور گلم اون صدای شکستن دل سما رو نشنید ولی خدا که شنید و یه روزی همه اون حرفا رو سر خودش فریاد میزنه و اون روز وون موقع اون تو رو و دل شکستت و در میکنه هیچ چیز تو دنیا بی جواب نمیمونه

انت حلاوة عیشتی أنْتَ دَليلُ المُصَغَّر عَلى قِيدِ الحَياة :)!❤🍀