naazliiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 1421 عنوان تنفر از غذا 177 بازدید | 6 پست باردارم امروز وارد ۴ ماه شدم ۱۳ هفتم تموم شد همچنان من از غذا متنفرم فقط نون پنیرو سیب زمینی اب پز سرد شده با سس سفید میخورم گشنمه همش حالم بده نمیتونم غذا بخورم انقد پنیر خوردم که دیگه به اونم میلم نمیکشه من چیکار کنمممممممممم کمکم کنید توروخدا 1401/06/12 | 12:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلامتوو عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 2144 ب احتمال زیاد بچت پسره.. من هم تا ۴ماهگی هیچی نمیخوردم جز دوغ ترش و لبنیات وزنمم بالا نمیرفت بعدش دکتر بهم مولتی و اینا داد کم کم خوب شدم آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..
banooye_paeez08 عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 657 وای خوب میفهممت منم همینجوری بودم تازه توسیبزمینی میخوری من اونم نمیتونستم ۳یا۴لقمه نون پنیر همیشه گشنم بود بیسکویت میخوردم پتی بور. خوب میشی خداکنه تااخرش اینطوری نباشی من ۴ماهگی خوب شدم کاربرقدیمیم 👌😘
naazliiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 1421 ب احتمال زیاد بچت پسره.. من هم تا ۴ماهگی هیچی نمیخوردم جز دوغ ترش و لبنیات وزنمم بالا نمیرفت بعدش دک ... منم تازه بهم مولتی داده ولی فعلا تغییر نکردم خیلی سخته😭😭😭😭دقیقا منم عاشق دوغم و لبنیات از غذا متنفرم جون برام نمونده ۵ کیلو کم کردم
naazliiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 1421 وای خوب میفهممت منم همینجوری بودم تازه توسیبزمینی میخوری من اونم نمیتونستم ۳یا۴لقمه نون پنیر ه ... قربونت برم، خدا کنه این ماه تموم شه واقعا جونی برام نمونده خیلی سخته 😭😭😭😭تازه با این حال برای شوهرم باید غذا درست کنم که خودم نمیتونم بخورم
آلامتوو عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 2144 منم تازه بهم مولتی داده ولی فعلا تغییر نکردم خیلی سخته😭😭😭😭دقیقا منم عاشق دوغم و لبنیات از غذا مت ... خوب میشی نگران نباش.. یه پسر خوشگلم دنیا میاری😍 آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..
banooye_paeez08 عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 657 قربونت برم، خدا کنه این ماه تموم شه واقعا جونی برام نمونده خیلی سخته 😭😭😭😭تازه با این حال برای شو ... میگذره گلم مادرشدن ازاولش سخته ولی وقتی نی نی بیادباهرخندش همش یادت میره کاربرقدیمیم 👌😘