lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 عنوان محتاج... 43 بازدید | 6 پست شدیدا احتیاج دارم به فراموشی آدمای دور و برمدیگه نفهمم چه کارایی میکنن و نمیکنن کاش یه دکمه فراموشی بود میزدم... رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :) 1401/06/12 | 11:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
butterfly_fs عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 8095 خودتو مشغول یه کار دیگه کن فکر زیاد ناشی از بیکاری زیاده 인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 خودتو مشغول یه کار دیگه کن فکر زیاد ناشی از بیکاری زیاده هوم بیکار که زیادمولی هر چقدر مشغول باز تهش میرسم به و حالم بد میشه رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
butterfly_fs عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 8095 هوم بیکار که زیادم ولی هر چقدر مشغول باز تهش میرسم به و حالم بد میشه مطمعنا اگر با کاری که دوست داری مشغول بشی در پروسه زمانی کوتاه فراموششون می کنی و حتما بعدا به خودت افتخار می کنی 인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 مطمعنا اگر با کاری که دوست داری مشغول بشی در پروسه زمانی کوتاه فراموششون می کنی و حتما ... کارای دوست داشتنی هم دیگه الان حوصلشو خیلی دلم میخواست به این حد ولی رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
butterfly_fs عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 8095 کارای دوست داشتنی هم دیگه الان حوصلشو خیلی دلم میخواست به این حد ولی هیچکس بهتر از خودت نمی تونه کمکت کنه همینکه میگی حوصله نداری یعنی برای خودت ارزش قائل نیستی و برای خودت زمان نمی زاری 인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 هیچکس بهتر از خودت نمی تونه کمکت کنه همینکه میگی حوصله نداری یعنی برای خودت ارزش قائل ن ... اوهوم... ممنونم رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)