2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام،میشه توضیح بدین چطوریه؟کارت بانکی میده؟

اره کارت بانکی میده

قبلش برید تو سایتش ببینید 

فکر نکنید که کلاهبرداری هست بعد بیاین براتون کامل توضیح میدم صفحه اول سایتش برنامه Tobank

اره کارت بانکی میده قبلش برید تو سایتش ببینید  فکر نکنید که کلاهبرداری هست بعد بیاین براتون ک ...

اتفاقاً برنامشو دارم،یه نفر بهم قبلا گفته نصب کردم ولی کار نکردم،ممنون میشم توضیح بدین 

اگه تل یا واتساپ دارین بیاین بهتر میتونم با عکس توضیح بدم

میشه ب منم توضیح بدین 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏
فقط بگین باید چیکار کنم پول بده؟نفر دعوت کنم؟اگه بعدا از برنامه نخواستم استفاده کنم چی میشه؟

تو برنامش برید با شماره ی که به نامتون هست وارد میشید

کد یه نفر رو به عنوان معرف میزنید عکس مدارک+ادرس میخواد برای افتتاح حساب و صدور کارت

همون روز ثبت نام به میزان مبلغی که به کارتتون بزنید 10درصد جایزه میده از 50هزار تومن تا 2میلیون میتونید بزنید به کارتتون قبل 12شب بزنید 12به بعد جایزه میده

و به معرف 50تومن هدیه میده

همون روز ثبتنام باید یه مبلغ رو بزنید به کارتتون و روز بعد هم میتونید کامل برداشت کنید