2777
2789
عنوان

خواب سممییی🤕

82 بازدید | 5 پست

این خوابو چند روز پیش دیدم خیلی سمی بود توی خواب توی خونه دیگه زندگی میکردیم بعد اونجا یه کفشدوزک گنده اندازه بشقاب بود که همش پرواز میکرد میومد سمتم من هیی ازش فرار میکردم چون از کفشدوزک میترسم روز قبل از این خواب بادوم از باق به خونمون آورده بودیم توش کفشدوزک بود فکر کنم بخواطر همین این خواب رو دیدم حالا ادامه خواب بعد نمیدونم چی شده توی خوابم یه سری اتفاق افتاد کفشدوزک گیر انداختن بعد توی همون خواب خواب دیگه ای دیدم ..... زیاد یادم نیست ولی داداشم و بغل کردم و بهش گفتم بابا😮😮🤕یعنی چی این؟؟! خیلی دارک شد که چه بلایی سر من اومده؟!/:

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ولی اخرش دارک بود🗿

کاربر savagequeen سابق هستم:))            قبلا ملکه ی وحشی بودم و الان دختر شرور ام🗿                                                                 اره دیگه، خلاصه مراقب حرف زدنت باش          به همه ی کراشام قول رسیدن دادام :))       BLINK💖                                                         اگه بلینک یا آرمی هستی درخواست دوستی بده که باهم چت کنیم و دوست بشیمم💗

من همیشه خوابام تخیلیه همیشه یه ماجراجویی دارم تو خواب دلیلشم نمیدونم چرا ولی این دیگه زیادی تخیلی و دارک بود هیچوقت اینجور خواب نمیدیدم تا به حال برادرمو تو خواب ندیده بودم🤔

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️