2777
2789
عنوان

هزینه مسافرت

186 بازدید | 10 پست

سلام خانوما گفته بودم میخوایم با جمعیت زیاد بریم مسافرت حدود ۲۰ نفر بنظرتون برای هر نفر چه مقدار پول لازمه؟ بعد اینکه بنظرتون با این جمعیت ویلا و خونه میتونیم پیدا کنیم میخوایم بریم سمت گیلان روستاهاش چون خیلی تعریف کرده بودن، غذا هم خودمون میخوایم درست کنیم چون واقعا رستوران با تعداد زیاد  سخته موادغذایی بنظرتون بگیریم از همینجا یا تو راه خرید کنیم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

از شهرخودتون ببرید اونجا دو س برابره قیمت واسه مسافرا

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

تجربه این تعداد زیاد رو نداشتم ولی با ما با هشت تا ادم بزرگ و سه تا بچه ی مسافرت ی هفته ای رفتیم و غذا خودمون پختیم برنج و حبوبات باذخودمون بردیم فقط گوشت و‌مرغ اونجا خریدیم. هشت تومن خرجمون شد . ولی بازم به نحوه خورد وخوراک داره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تجربه این تعداد زیاد رو نداشتم ولی با ما با هشت تا ادم بزرگ و سه تا بچه ی مسافرت ی هفته ای رفتیم و غ ...

ماهم تقریبا ۱۵ نفر آدم بزرگیم ۵ تا هم بچه بعد شما ویلا و خونه میتونستید پیدا کنیم؟

نه ی هفته ای که بودیم. ما مشهد رفتیم و قیمت مناسب گیر اوردیم ولی هزینه خونه و ویلاها معمولا خیلی بال ...

اهااا مشهد نسبت ب مثلا شمال فکر کنم خیلی ارزونتر باشه

اهااا مشهد نسبت ب مثلا شمال فکر کنم خیلی ارزونتر باشه

داخل دیوار بزن اونجا که میخواین برین و حدود قیمت دستت میاد که شبی چند میکیرن .ولی حتما زنگ بزن بهشون بپرس مثلا تو اگهی زدن شبی بیست بعد زنگ میزنی میگن شبی چهارصد