2777
2789
عنوان

یعنی چی؟

455 بازدید | 32 پست

بچه ها دیروز رفته بودیم خونه عموم مسافرتیم البته رفتیم اونجا خب عمه های دیگه ام هم چند روز اونجا بودن ما هم رفتیم خونه عموم دختر عموم عروسی کرده دختر ۸ ماهه ای هم داره شوهرش قبلاً با چند نفر دوست بود ولی از نظر بقیه بازم پسر خوبیه 

خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘

قبلاً از اینکه ما بریم اونجا داخل اتاق بود بعدش رفت بیرون بعد اومد من بهش سلام کردم چند دقیقه بعد همه جمع شدن داخل سالن همه ی زنا و مردا ما هم داشتیم شام درست می کردیم موقع غذا خوردن اینقدر بهم نگاه می کرد ک نگو بعد منم دیگه سفره رو جمع می کردیم چ اینا منم دیگه رفتم کمک دختر عموم ک طرفا رو بشوریم اینقدر بهم نگاه می کرد کلا هر کاری می کردم نگاه می کرد 

من اهل این دوستی ها و دوست پسرو این چیزا نیستم کلا دختر عموم هم دختر خوشگلیه 

ی خاطره دیگه بگم 

ی بار بازم مسافرت بودیم رفته بودیم خرید بعد همه مون رفتیم داخل ی مغازه ک کوچیک بود بهم اومد بهم چسبید چنان ک دختر عموم دیدی و حسودیش شد اومد خودم خیلی خجالت کشیدم رفتم بیرون 

کلا دختر عموم بد اخلاق تنهایی نمیزاره جایی بره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😒😒 فقط خاطره ات و حسادت دختر عمه ات 

خیلی بد بود واقعا خیلی قرمز شده بودم من از این کارا خیلی بدم میاد و دنبال این چیزا نیستم و کلا فراری ام

زل بزنه تو هم بی محلی کن و ازش فاصله بگیر

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

خیلی بد بود واقعا خیلی قرمز شده بودم من از این کارا خیلی بدم میاد و دنبال این چیزا نیستم و کلا فراری ...

من باشم اخم میکنم یبارم جلو چشمش توگوش زنش میرم پچ پچ میکنم و ب اون نگاه میکنم تا فک کنه دارم هیز بازیاشو ب زنش میگم‌تا بره گم شه دیگه .

تازه بازم اگه تکرار کرد جوری رفتار میکنم ک انگار دارم از هیز بازیش با دوربین فیلم میگیرم تا یکم بترسه

دارم همین کارو میکنم  منظورش چیه آخه این؟

چشم چرونه

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

من باشم اخم میکنم یبارم جلو چشمش توگوش زنش میرم پچ پچ میکنم و ب اون نگاه میکنم تا فک کنه دارم هیز با ...

منم از این ب بعد همین کا رو میکنم عوضی آشغال رو