2821
2789
عنوان

چیکار کنم ؟

1083 بازدید | 20 پست

بچه ها من سردرد شدم نیم ساعته بعد بدتر میشه همش قبلا سابقه دارم که ۱۵ روز جوری یردرد داشتم که رو پام به زور وایمیستادم ینی با دگزا و ده تا تمپول مسکن خوب نشدم چیکار کنم میترسم دوباره اونجوری شم چون همین یکی دو ماه پیش اینجوری شدم الانم داره بدتر میشه بگین لطفا اگ راهکار خوب دارین

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مامانمم خیلی سردرد میگیره شیاف دیکلوفناک خوبش میکنه دکتر رفتی براش؟

رفتمرفتم تشخیص نمیدن شیاف هم اثر نداره نمیدونم چیکار کنم میترسم ایندفه دیگ واقعا اگ اونجپری شم زنده نمیمونم خیلی حالم بد میشه

ماشالا دکترامون همه چی تمومن،چندتا تاپیک امشب دیدم که سردرد دارن و دکترها تشخیص نمیدن🥴فارژزیک امتحا ...

فارژزیک چیه ؟ خیلی بده نمیفهمن هیچی به من چار پنج تا امپول و ی سرم با کلی دارو دادن تو ی روز هنرو زدن بم تداخل دارویی شد و بم نساخت دارو ها اکسیژنم یهو امد پایین ضربان قلبم رفت بالا کلی حالم انقد بهم خورد اونجا بخاطر ی پرستار نفهم

فارژزیک چیه ؟ خیلی بده نمیفهمن هیچی به من چار پنج تا امپول و ی سرم با کلی دارو دادن تو ی روز هنرو زد ...

فارژزیک کپسوله ، تو اینستا پیچ امیر استون،نمک صورتی و آبی و اینا میفروشه،نمونه مشکل شما بود با مصرف نمک و سالم خواری غذایی،بعد دوماه مشکلش حل شد.ی سر به پیجش بزن خیلی مفیده